Λατρεύω τα social media. Για εμένα, είναι μια ευχάριστη ασχολία και -ας μην κρυβόμαστε- ένα σημαντικό εργαλείο για τη δουλειά μου ταυτόχρονα. Και σας έχω αποκαλύψει πως είναι το πρώτο πράγμα που τσεκάρω το πρωί και το τελευταίο πριν κοιμηθώ. Να λοιπόν 5+1 αλήθειες για τον τρόπο που τα χειρίζομαι:

1. Συνήθως, βγάζω ΔΕΚΑΔΕΣ φωτογραφίες μέχρι να πετύχω μια καλή. Καμιά φορά, πετυχαίνει με την πρώτη. :p

2. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολλά φίλτρα στις φωτογραφίες μου. Θέλω το αποτέλεσμα να... είμαι εγώ. Από την άλλη, υπάρχουν φορές που είμαι τόσο κουρασμένη -και ο μαύρος κύκλος δεν κρύβεται με τίποτα- που του δίνω και καταλαβαίνει! Βάζω ό,τι υπάρχει από φίλτρα, όπως στη φωτογραφία αυτού του κειμένου. (Τα έχω ψάξει και σύντομα θα σας πω πού θα βρείτε τα καλύτερα φίλτρα- πέρα από αυτά του instagram).

3. Μόνο εγώ διαχειρίζομαι τα προσωπικά μου social media, κανένας άλλος. Εγώ ποστάρω θέματα από το Dutchesss Daily, εγώ ανεβάζω φωτογραφίες, εγώ σας κάνω like, εγώ σας απαντάω στα σχόλια... ναι, όλα εγώ! Μου αρέσει τρομερά αυτή η επικοινωνία μας!

4. Τις περισσότερες φορές, φωτογράφος είναι...ο φίλος μου, ο οποίος καμιά φορά δυσανασχετεί (το αποτέλεσμα εκείνες τις μέρες είναι κουνημένες/ μακρινές/θολές φωτογραφίες σαν κι αυτές). Εντάξει, όταν θέλει, όμως, βγάζει φανταστικές φωτογραφίες! :-)

5. Τα διαβάζω όλα - ΜΑ ΟΛΑ- τα μηνύματα που μου στέλνετε, ακόμη και όταν δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ.

Και σας έχω άλλη μία αλήθεια:
6. Φυσικά και κοιτάω πόσα likes και πόσους followers έχω -όπως όλοι- και φυσικά καταχαίρομαι που βλέπω ότι η παρέα μας μεγαλώνει! #yeaaah #blessed #thankyou #loveyou

Υ.Γ.: Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα μόνα official social media μου - γιατί η αλήθεια είναι πως έχουν φτιαχτεί και αρκετά fake:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom