Χαζεύοντας - όπως πάντα- στο ίντερνετ αυτή την εβδομάδα, πέτυχα ένα δημοσίευμα με τις ώρες που ξυπνάνε μερικοί από τους επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο. Και δεν πίστευα στα μάτια μου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουν οι ίδιοι δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους, οι πιο ισχυροί άνθρωποι παγκοσμίως βάζουν το ξυπνητήρι τους κυριολεκτικά αξημέρωτα!

Έχουμε και λέμε:

 

Η CEO της εταιρίας Xerox, Ursula Burns, ξυπνάει στις 5:15 καθημερινά (και δύο φορές την εβδομάδα κάνει προπόνηση με personal trainer στις 6:00).

Η Michelle Obama ξεκινάει την.. πολύ πρωινή της γυμναστική στις 4:30 τα ξημερώματα!

Ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, ξυπνάει στις 5:30 και, συνήθως κάνει διαλογισμό αλλά και jogging το πρωί.

H CEO της PepsiCo, Indra Nooyi, λέει ότι δεν καταφέρνει ποτέ να ξυπνήσει αργότερα από τις 4:00, παρόλο που πηγαίνει στο γραφείο της στις 7:00.

Ο πρόεδρος της Walt Disney Company, Bob Iger, σηκώνεται από το κρεβάτι του περίπου στις 4:30 κάθε μέρα.

Ο CEO της Apple, Tim Cook, ξυπνάει στις... 3:45 το πρωί (!!!) και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να τσεκάρει τα e-mails του.

 

Και στη λίστα περιλαμβάνονται άλλοι 17 super επιτυχημένοι άνθρωποι που δεν ξυπνούν ποτέ μετά τις 6:00!

Εντάξει, ξέρω ότι... το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι, αλλά ΤΟΣΟ ΠΡΩΙΝΟ; Δηλαδή, ειλικρινά, αναρωτιέμαι, τι ώρα κοιμούνται και, κυρίως, αν τελικά κοιμούνται ποτέ αυτοί οι άνθρωποι. Θα μου πείτε, μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες (κάτι έχω πάθει με τις παροιμίες σήμερα :p), αλλά και πάλι εντυπωσιάζομαι.

Όσο για μένα, μάλλον δεν θα γίνω ποτέ ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο γιατί, όποτε αναγκάζομαι να ξυπνήσω πριν από τις 8:00, την υπόλοιπη μέρα νιώθω σαν άρρωστη. Συνήθως, πάντως, βάζω το ξυπνητήρι μου στις 9:00.

Καλημέρα!