Μ' αυτά και μ' αυτά, μόλις συνειδητοποίησα πως δεν σας έγραψα ποτέ για την απίστευτα ενδιαφέρουσα παράσταση που είδα πριν από λίγο καιρό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που τράβηξα κρυφά κάποιες φωτογραφίες για να σας τις δείξω. Βλέπετε, στο Ηρώδειο, σε αυτό το μαγικό μέρος που με το που μπαίνεις μέσα σε πιάνει μια ανατριχίλα, απαγορεύονται οι φωτογραφίες. Ζητώ συγγνώμη λοιπόν, αλλά δεν γινόταν να μην απαθανατίσω λίγα στιγμιότυπα από την εξαιρετική παράσταση «Piaf! The Show», η οποία ήταν -προφανώς- αφιερωμένη στη ζωή της Édith Piaf.

 

2323

 

Η μια και μοναδική ερμηνεύτρια επί σκηνής ήταν η ταλαντούχα Anne Carrere, η οποία έδωσε ρεσιτάλ. Μάλιστα, ο διεθνής Τύπος την έχει αποκαλέσει «κληρονόμο της μουσικής της Piaf» ενώ πολλοί λένε πως πρόκειται για «την ωραιότερη φωνή που τραγούδησε το ρεπερτόριο της Piaf τα τελευταία πενήντα χρόνια». Η φωνή της, η εκφραστικότητά της αλλά και η τσαχπινιά της μας κέρδισαν όλους από την πρώτη στιγμή! Όλα αυτά σε συνδυασμό με την προβολή ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού της ίδιας της Piaf, φόρτισε την ατμόσφαιρα ακόμη περισσότερο και μας έκανε όλους να συγκινηθούμε.

 

unnamed

 

3434

 

Για την ιστορία, να αναφέρω πως η παράσταση έκανε την πρεμιέρα της στις αρχές του 2015, τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της Piaf. Έκτοτε έχει περιοδεύσει σε 23 χώρες με ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό αλλά και τους κριτικούς.