Υπάρχουν στιγμές που νιώθω στεναχώρια, θυμό και αβεβαιότητα και τότε απογοητεύομαι, κλείνομαι στον εαυτό μου. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες στιγμές, που νιώθω αισιοδοξία, ελπίδα και υπερηφάνεια - και τότε νιώθω δυνατή, άτρωτη, ανίκητη. Όπως τότε που ήμουν παιδί και πίστευα ότι έχω υπεράνθρωπες δυνάμεις, ότι μπορώ να σώσω όχι μόνο τον εαυτό μου, αλλά ολόκληρο τον κόσμο αν χρειαστεί. Χεχε ;-)

Πάντα ήθελα Κάτι Καλύτερο, για την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Πάντα πίστευα σε Κάτι Καλύτερο, για όλους μας. Εξακολουθώ να πιστεύω πως υπάρχουν καλύτερες μέρες και πως μπορούμε να τις ζήσουμε μόνο εάν ενώσουμε όλοι τις -υπεράνθρωπες- δυνάμεις μας!

Μπορούμε να το κάνουμε. Και, όταν πρόκειται για παιδιά, επιβάλλεται να γίνει το συντομότερο. Γιατί τι αξίζει περισσότερο από ένα παιδικό χαμόγελο; Τίποτα.

Ελάτε, λοιπόν, να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο μεγάλο έργο ανακαίνισης των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Αγία Σοφία» & «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» από τον ΟΠΑΠ.

 

Πώς;
Σας προσκαλώ όλους να κατεβάσετε το App«Κάτι Καλύτερο» του ΟΠΑΠ και να συμμετάσχετε με την ομάδα που έχω δημιουργήσει #team_dutchesss! Ελάτε να γίνουμε πολλοί! Ελάτε να παίξουμε, όλοι μαζί, για καλό σκοπό και να βοηθήσουμε να αυξηθεί το ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

doukissa opap teamdutchesss 1

 

Μπείτε εδώ:

iOS: https://itunes.apple.com/app/id926453854
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.diadromiprosforas.android

www.katikalytero.gr

και κατεβάστε την εφαρμογή τώρα!

Υ.Γ. : Yeahhh, έχω τη δική μου ομάδα! ;-p

#opap
#katikalytero

doukissa opap teamdutchesss 3