Και ναι! Ο Leonardo DiCaprio πήρε επιτέλους το πολυπόθητο Όσκαρ! Και το άξιζε. Εδώ και πολλά χρόνια το αξίζει!

Αλλά τώρα είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή, αφού, παλεύοντας με την αρκούδα , πάλεψε ουσιαστικά και με όλα τα εμπόδια που του στερούσαν όλα αυτά τα χρόνια το χρυσό αγαλματίδιο. Σεμνός, ταπεινός, χαμογελαστός, ευγενικός, ψύχραιμος, ΚΟΥΚΛΟΣ, ανέβηκε στη σκηνή και το κοινό από κάτω τον καταχειροκρότησε (όπως κι εμείς από το σπίτι).

 

And the Oscar for Best Actor goes to... Leonardo DiCaprio!

Δημοσιεύτηκε από ABC Television Network στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

 

Εκείνος ευχαρίστησε τους πάντες. Από τον Tom Hardy και τον Alejandro González Iñárritu, μέχρι τον Martin Scorsese για όλα όσα του δίδαξε. Επίσης, μίλησε για το περιβάλλον, για την κλιματική αλλαγή και για όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Δεν μου κάνει εντύπωση. Μάλιστα, μπαίνοντας στον λογαριασμό του στο instagram, είδα ότι άργησε πολύ να ανεβάσει το αγαλματίδιο - προτιμάει να βάζει φωτογραφίες από την άγρια φύση. Ξεχωριστός σε όλα!

Σε άλλα νέα, είδαμε ωραίες (ή και όχι) εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Τι λέτε, πάμε να τις βαθμολογήσουμε;

 

4d55f7ec97754d759edafa47b38404a3 1560x2305

Alicia Vikander
Αυτό είναι σίγουρα το φόρεμα που θα διάλεγα να φορέσω κι εγώ εάν πήγαινα ποτέ στα Όσκαρ! Είναι πριγκιπικό-αριστοκρατικό και κοριτσίστικο ταυτόχρονα. Δεν επέλεξε υπερβολικά αξεσουάρ και αυτό μου αρέσει πολύ! Ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια και πέδιλα ήταν αρκετά για να ολοκληρώσουν το άψογο στυλ της. Πολύ εύστοχα έγραψαν στο twitter ότι θυμίζει το φόρεμα που φορούσε η Belle στην ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας».

 

Alicia Vikander oscars beauty and the beast
Ο βαθμός μου: 10' (με τόνο), λοιπόν, στην Alicia Vikander, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί αλλά και το Όσκαρ Β´ Γυναικείου Ρόλου με την ερμηνεία της στην ταινία «Το κορίτσι από τη Δανία».

 

a06a59a6fc00b9bdd81986466c4568e3e96380840c698676db737797374260b2

Charlize Theron
Η Charlize Theron ξέρει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί! Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό της. Φλογερό κόκκινο φόρεμα που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την άψογη σιλουέτα της. Αρκετά αποκαλυπτικό, όμως σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο χτένισμα και make up δεν έχασε τον elegant χαρακτήρα του. Το βλέμμα της επιτυχίας τής δίνει έξτρα πόντους! Μάλλον ήξερε ότι η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί θα σάρωνε.

Ο βαθμός μου: 10 φυσικά!

 

oscars red carpet 2044 cate blanchett superJumbo v2

Cate Blanchett
Η Cate Blanchett θεωρείται ιέρεια του στυλ εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που το έχει κερδίσει με την αξία της. Ξέρει σε βάθος τους κανόνες της μόδας γι’ αυτό μπορεί και «φλερτάρει» μαζί τους. Οι φίλοι μου μου είπαν να μην πω τίποτα αρνητικό για τη φετινή της εμφάνιση στα Όσκαρ! Μα δεν θα έλεγα κάτι κακό, πρόκειται για μια απόλυτα σικάτη εμφάνιση. Δεν είμαι βέβαια fan των λουλουδιών στα φορέματα , όμως η Cate με έκανε να τα δω με άλλο μάτι! Έξτρα πόντοι για την επιλογή του χρώματος.

Ο βαθμός μου:

9 από μένα (τι να κάνω, τα δυο προηγούμενα φορέματα που πήραν το δεκάρι, μου έκλεψαν την καρδιά!).

 

GettyImages 512879632 eozaru

Sofia Vergara
Η Sofia Vergara είναι μια γυναίκα που ξέρει να τονίζει τα δυνατά της σημεία. Δεν της αρέσει να ρισκάρει με την εικόνα της και το έχει παραδεχτεί και η ίδια. Ωστόσο, επιλέγει πάντα εντυπωσιακά φορέματα όπως το συγκεκριμένο σε navy blue απόχρωση. Πολύ σωστή η επιλογή να μαζέψει τα μαλλιά της και να τονίσει τα χείλια της με κόκκινο κραγιόν.

Ο βαθμός μου: 9 από μένα, γιατί θα προτιμούσα να τη δω με κάτι διαφορετικό, εφόσον είναι μια πανέμορφη γυναίκα που μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα!

 

29oscars red carpet12

Rachel McAdams
Η Rachel McAdams είναι η αδυναμία μου από τότε που την πρωτοείδα στο Notebook. Η φετινή της εμφάνιση στα Όσκαρ μού άρεσε σε γενικές γραμμές. Το χρώμα και το κόψιμο του φορέματος της πήγαιναν πολύ. Όμως το ύφασμα ήταν λάθος. Με το που κάτσεις λίγο, αμέσως τσαλακώνει! Την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές!

Ο βαθμός μου: 8, αγαπημένη μου Rachel.

 

71OSCAR

Lady Gaga
Μου αρέσει παααάρα πολύ που η Lady Gaga έχει ξεφύγει από τις εκκεντρικές εμφανίσεις του παρελθόντος και έχει ως αναφορά το στυλ από τις iconic ντίβες που όλοι λατρέψαμε. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση προτίμησε μια λευκή δημιουργία που την κατατάσσει στις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Ο βαθμός μου: 10 από μένα για την 180 μοιρών στροφή στο στυλ της!

 

gallery 1456710213 hbz oscars 2016 jlaw 800x1200

Jennifer Lawrence
Η Jennifer Lawrence είναι η νέα αγαπημένη μου Jennifer! Από τότε που έπεσε παραλαμβάνοντας το Όσκαρ της- και γενικά από τότε που αποφάσισε να πέφτει παντού- έγινε το απόλυτο είδωλο για μένα. Φέτος έκανε τη διαφορά και δεν έπεσε. Αυτό... με απογοήτευσε! Όπως επίσης με απογοήτευσε η επιλογή του φορέματος. Θα προτιμούσα κάτι πιο «ανάλαφρο» για το νεαρό της ηλικίας της. Ωστόσο λάτρεψα το χρώμα στα μαλλιά της.

Ο βαθμός μου: 7 για σένα Jennifer, γιατί μπορείς και καλύτερα.

 

margot robbie oscars red carpet 20161

Margot Robbie
Υπέροχη και υπερ-λαμπερή! Μοναδικό χρυσό glam φόρεμα, φανταστικό natural μακιγιάζ και «χαλασμένα» μαλλιά. Η τέλεια αντίθεση, που πάντα λειτουργεί - και μάλιστα προσπαθώ να υιοθετώ κι εγώ!

Ο βαθμός μου: Εύγε, Margot Robbie! 10!

 

512913352

Olivia Wilde
Η Olivia Wilde ήταν σίγουρα μια από τις καλοντυμένες της βραδιάς. Λευκό αρχαιοελληνικό φόρεμα με εντυπωσιακό τσόκερ στον λαιμό. Τολμηρός συνδυασμός. Και πολύ στυλάτος.

Ο βαθμός μου: Ο τολμών νικά, λοιπόν. 10 και για σένα, Olivia!

 

Heidi Klum Oscars 22816 2

Heidi Klum
Ανοιξιάτικη διάθεση από την Heidi Klum. Όμως κρύβει το υπέροχο σώμα της κάτω από τη συγκεκριμένη λιλά δημιουργία. Θα προτιμούσα να έχει ένα σκίσιμο το φόρεμα έτσι ώστε να φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ο βαθμός μου: Κάτι δεν μου άρεσε, γενικώς. 5 από μένα! Sorry, Heidi.