Ναι, ναι, ναι… είναι αυτή η εποχή του χρόνου που αν μπορούσαμε να μετρήσουμε τις θερμίδες του αέρα που αναπνέουμε θα το κάναμε. Κάθε μπουκιά μετράει, κάθε θερμίδα μπορεί να κάνει την διαφορά ή και όχι, αλλά δεν έχει σημασία, τις μετράμε!

Καθώς λοιπόν ο καιρός έχει φτιάξει, το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει και τα κρασάκια μετά την δουλειά γίνονται περισσότερα, τα πράγματα δυσκολεύουν. Βλέπεις, είναι λογικό να θες να πιείς ένα ποτό αλλά δεν είναι λογικό να κάνεις υπολογισμούς στο μυαλό σου πριν παραγγείλεις, δεν επιτρέπεται στο κάτω – κάτω, καλοκαίρι είναι! Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται το… pupulo!

dutchess pupulo

Το πρώτο light κρασί με τις λιγότερες θερμίδες EVER! Για να καταλάβεις, τα 100ml έχουν 50 – 54 θερμίδες (λιγότερες από ένα κρακεράκι) και το ελάχιστο ποσοστό αλκοόλ. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να παραγγείλεις άφοβα και δεύτερο και τρίτο… Με βάση την ποικιλία σταφυλιού Μοσχάτο, είναι ΒΕΒΑΙΟ πως θα λατρέψεις τα φρουτώδη αρώματα και τη δροσιστική γεύση.

pupulo dutchesss

Εγώ πρέπει να παραδεχτώ πως έχω πάθει μια μικρή εμμονή αφού παγωμένο, είναι ιδανικό για μετά την δουλειά και για την παραλία ή ακόμα και για ένα χαλαρό business meeting! Το Pupulo είναι ελαφρύ σαν… πούπουλο και αέρινο από άποψη συνεπώς έγινε naturally το νέο μου αγαπημένο! Εσύ το δοκίμασες ή ακόμα;

pupulo dutchesss 2

Ακόμα;;;;; Για αυτό το λόγο εγώ σας σκέφτηκα και μπορεί να γίνετε μία από τις 25 τυχερές που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Pupulo από τις πρώτες. Δήλωσε συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα και στην υγεία μας!

 

Οι τυχερές!

  1. Βασιλική Γεωργάκη
  2. Ελένη Κατσάνου
  3. Μιρέλα Αντωνιάδου
  4. Άννα Γεναδοπούλου
  5. Ανδρομάχη Παρθενίου
  6. Κική Κιλικίδου
  7. Μαρία Χρήστου
  8. Μαρία Βιλλιώτη
  9. Σοφία Λαμπαδινού
  10. Ζωή Άγα
  11. Ιλόνα Κιουρτζίδου
  12. Ελένη Ζωγοπούλου
  13. Σίσσυ Μαργώνη
  14. Ερμιόνη Λιάκου
  15. Μαρία Αιγινίτη
  16. Κατερίνα Παπαφλωράτου
  17. Νίκη Λουδάρου
  18. Ειρήνη Μπλίντζου 
  19. Αγγελική Κυρίλη
  20. Όλγα Καραγιάννη
  21. Ασπασία Δημοπούλου
  22. Aντωνία Κουμαδοράκη
  23. Γιώτα Τσιάμη
  24. Κασσιανή Κοσμίδου
  25. Χρυσούλα Κούκα

 

Οι τυχερές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου τους!