Χθες το βράδυ είδα τον ημιτελικό της Eurovision και ομολογώ πως είχα καιρό να συγκινηθώ τόσο πολύ με την ελληνική αποστολή. Η Demy, μαζί με όλη την ομάδα της, έδειξε στην Ευρώπη τι είναι αγάπη και όπως φαίνεται τους μάγεψε όλους, αφού κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

 

 

Και για να σου πω την αλήθεια πιστεύω πως και εκεί θα τα πάει θαυμάσια. Γιατί;

Οι λόγοι είναι πολλοί:

1. Έχει καταπληκτική φωνή. Βασικό κριτήριο σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού και μουσικής. Τραγουδάει ζωντανά χωρίς κανένα ...παρατράγουδο.

2. Είναι κούκλα. Επίσης βασικό κριτήριο στην Eurovision, αφού το θέαμα σε αυτήν την περίπτωση παίζει σημαντικότατο ρόλο.

3. Έχει τρομερά δυνατή ομάδα στο πλευρό της. Δημήτρης Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός, αυτά τα δυο ονόματα είναι από μόνα τους εγγύηση. Η αδερφή της, Romy Papadea, είναι πάντα στο πλευρό της (στιχουργικά και όχι μόνο) μαζί με τον John Ballard αλλά και οι δυο χορευτές που ήταν μαζί της στη σκηνή, Μάρκος Γιακουμόγλου και Ιάσων Μανδηλάς, έκλεψαν τις εντυπώσεις. Άλλωστε ο Ιάσωνας είναι αγαπημένος μου, αφού είναι και στο So you think you can dance!!!

4. Τα ρούχα της είναι φανταστικά! Δεν το λέω επειδή έχουμε τον ίδιο στυλίστα, τον Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, αλλά αντικειμενικά μιλώντας έχει κάνει πολύ στυλάτες εμφανίσεις μέχρι στιγμής!

5. Είναι γλυκιά και χαμογελαστή. Αυτό είναι το κρυφό της όπλο. Έτσι κερδίζει τους πάντες με τους οποίους συναναστρέφεται στο Κιέβο.

6. Είναι ταπεινή. Και αυτό είναι σούπερ γοητευτικό.

7. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και η προφορά της είναι απίστευτη.

8. Είναι δουλευταρού και τελειομανής. Αυτό μου το έχει εξομολογηθεί κανά δυο φορές που την έχω συναντήσει. Και της βγάζω το καπέλο που δεν επαναπαύεται αλλά βρίσκεται σε μια συνεχή εγρήγορση.

9. Δεν προκαλεί. Δεν κάνει τίποτα για να ασχοληθούμε μαζί της. Δεν ιντριγκάρει -με την κακή έννοια- δεν τηλεκατινιάζεται, δεν κράζει, δεν απαντάει. Έχει κρατήσει ένα επίπεδο σπάνιο. Δεν έχεις να της προσάψεις τίποτα.

10. Δεν τα παρατάει. Ακόμη και όταν στην πρόβα τζενεράλε η αποστολή μας είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ακόμη κι όταν αρκετοί ήταν αυτοί που στοιχημάτιζαν πως δεν θα προκριθούμε, η Demy και η ομάδα της απέδειξαν πως δεν μασάνε! Και τα κατάφεραν!

Συγχαρητήρια σε όλους! Μπράβο Ελλάδα!