Χθες το βράδυ ήταν η βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision και αν κρίνω από τα σχόλια στο Twitter αλλά και από τα νούμερα τηλεθέασης, ήμασταν πολλοί αυτοί που την παρακολουθήσαμε!

Τι ξεχώρισα;

•Για άλλη μια φορά, εντυπωσιάστηκα με το stage! Τι τεράστια σκηνή ήταν αυτή, τι τέλεια γραφικά! Μια ομολογουμένως αρτιότατη -και με το παραπάνω- παραγωγή. Μεταξύ μας, το κρυφό όνειρο κάθε παρουσιαστή είναι να κάνει ένα σόου πάνω σε αυτό το stage!

•Επίσης, μιας που λέω για παρουσιαστές, πώς και δεν είχαν έστω μια γυναίκα; Είδαμε δύο άντρες, οκ όμορφους, ικανούς, με υπέρ-λαμπερά κοστούμια, αλλά μια γυναίκα πάντα χρειάζεται!

•Η Demy- με την ελληνική αποστολή- έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Κανεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Πρέπει να είμαστε περήφανοι, αν και η προσωπική μου άποψη είναι πως μπορούσαμε και καλύτερα (δες εδώ 10 λόγους που η Demy αξίζει να μπει στην 5αδα)

•Η Πορτογαλία με τον Salvador Sobral, ξεχώρισε από τις υπόλοιπες συμμετοχές με την ερμηνεία και την εκφραστικότητα του ίδιου του Salvador. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ιδέα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του και γι' αυτό η άποψη μου είναι αντικειμενική δίχως ίχνος μεροληψίας. Ήταν απίστευτος. Ήταν συγκινητικός. Μόλις τον είδα πάνω στη σκηνή τον ξεχώρισα. Ήταν διαφορετικός - με την καλή έννοια. Πρώτη φορά ο νικητής μου αρέσει τόσο πολύ. Οκ ναι, ήταν ένα αργό τραγούδι, χωρίς φανφάρες και προσπάθειες εντυπωσιασμού. Αλλά γι' αυτό μου άρεσε.

•Τέλος, η Μολδαβία με τους γαμπρούς και τις νύφες, ήταν οτι πιο ευχάριστο είδα στη χθεσινή βραδιά. Ίσως επειδή το θέαμα που παρουσίασαν οι Sunstroke Project με εκφράζει απόλυτα αυτήν την περίοδο ή ίσως απλά επειδή το τραγούδι ήταν ξεσηκωτικό και η ενέργεια τους ιδιαίτερα αισιόδοξη;

Περιμένω τα σχόλια σας εδώ:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Instagramhttps://www.instagram.com/dutchesss_/
Facebookhttps://www.facebook.com/doukissa.nomikou/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
snapchat: dutchesss_nom