Μια φορά κι έναν καιρό...

...ήταν μια -μεγάλη- παρέα ανθρώπων που αγαπούσε πολύ τον χορό και έστησε ένα show αφιερωμένο σ' αυτόν, το «So you think you can dance». Οι αιτήσεις συμμετοχών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, η επιλογή των τελικών χορευτών που θα περνούσαν στα live ήταν δύσκολη κι επίπονη και οι δοκιμασίες δεν σταματούσαν ποτέ. Και να που χθες, μετά από ένα μεγάλο, δύσκολο και συγκινητικό live, ο κόσμος αποφάσισε για τον μεγάλο νικητή! Ο κόσμος αποφάσισε πως η Εύα Σωμαρακάκη άξιζε τον τίτλο του καλύτερου χορευτή της Ελλάδας, το χρηματικό έπαθλο αλλά και το αυτοκίνητο.

 

telikos dance 3

 

Το happy end λοιπόν ήρθε. Όχι μόνο για την Εύα, αλλά για όλους όσοι συμμετείχαμε στο συγκεκριμένο show. Όλοι οι χορευτές που έφτασαν τόσο κοντά στο μεγάλο έπαθλο είναι νικητές, αλλά και όλοι εμείς που δουλεύαμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες βγήκαμε κερδισμένοι παρακολουθώντας τα χαρισματικά αυτά παιδιά να τα δίνουν κυριολεκτικά ΟΛΑ κάθε φορά!

 

telikos dance 4

 

Συγχαρητήρια στην Εύα που κέρδισε, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τόλμησαν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε! Είμαι περήφανη για εσάς!!

 

telikos dance 1

 

Αυτόν ήταν λοιπόν το παραμύθι του «So you think you can dance». Σας ευχαριστούμε ξανά για την αγάπη σας.

...και ζήσαν αυτοί καλά ... κι εμείς καλύτερα!

Υ.Γ.: Δείτε τι έγινε λίγα λεπτά μετά το μεγάλο φινάλε! Το party ξεκίνησε με το που έκλεισαν οι κάμερες!