Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό -για την ακρίβεια, από τις 10 Ιουνίου και μετά ;-p - χαζεύω συνεχώς στο Ίντερνετ για να βρω διάφορες ιδέες για το σπίτι. Ναι, θέλω να κάνω μερικές μικρούτσικες -έτσι του λέω- αλλαγές τον Σεπτέμβρη που θα ανανεώσουν το χώρο και θα του δώσουν μια «τσαχπίνικη» πινελιά. Η λέξη «τσαχπίνικη» ομολογώ πως πρέπει τον τρόμαξε.

Anyway!

Τα 5 πράγματα λοιπόν που θα ήθελα να προσθέσω στο σπίτι είναι τα εξής:

 

Λουλούδια

10

Δεν με νοιάζει αν θα είναι τριαντάφυλλα ή μαργαρίτες κομμένες από τον κήπο. Τα λουλούδια μου φτιάχνουν τη διάθεση στο δευτερόλεπτο.

 

Vintage αντικείμενα

1

Δες για παράδειγμα αυτό το vintage τασάκι. Είναι τόσο όμορφο και μοναδικό που ακόμη κι αν δεν καπνίζεις -εμείς δεν καπνίζουμε- μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να τοποθετείς τα κοσμήματα σου. Δεν είναι τέλειο;

 

Neon φώτα

5

 

6

 

8

 

7

 

9

 

4

Κοίτα πόσες ιδέες υπάρχουν. Είναι η τελευταία λέξη της μόδας, δίνουν μια αίσθηση pop art στον χώρο και μπορείς μάλιστα να τα κατασκευάσεις με λίγα χρήματα, αφού ουσιαστικά πρόκειται για ...λάμπες!

 

Καδράκια

2

Πολλά και παντού. Εντάξει, εγώ δεν θα τα έβαζα στην τουαλέτα, όμως θέλω να γεμίσω έναν τοίχο με κάδρα στα οποία μέσα θα βάλω διάφορες -ασπρόμαυρες- φωτογραφίες μας.

 

Παπουτσοθήκη

3

Εντάξει, αυτό νομίζω πως είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Πλέον έχουμε ξεφύγει από το δωμάτιο-ντουλάπα (με ρούχα) και όλες «λιγουρευομαστε» ένα δωμάτιο γεμάτο παπούτσια. Σκέτος παράδεισος! ;-p

 

Χμμμ… λες να του αρέσουν οι ιδέες μου; Ή θα τις βρει αρκετά ...τσαχπίνικες.; ;-p