Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα. Νιώθω περίεργα. Ίσως λόγω της έκλειψης ηλίου. Οι αστρολόγοι λένε πως οι Σκορπιοί επηρεάζονται αρκετά. Κάτι θα ξέρουν. Ίσως λόγω της σημερινής «καταστροφής του κόσμου». Μπα, έχουμε επιζήσει από τόσες «καταστροφές του κόσμου» που νιώθω αθάνατη πια.

Ίσως πάλι να φταίει το καλοκαιράκι που τελείωσε τόσο γρήγορα φέτος. Και ήταν γλυκό.... Το πιο γλυκό. Αλλά και μικρό. Στο μυαλό μου είχε τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος, που η μαγεία του κρατάει μόλις ελάχιστα λεπτά. Ο ουρανός γίνεται κατακόκκινος, εσύ τον χαζεύεις αποσβολωμένος και πριν προλάβεις να ανασάνεις -ή καλύτερα, πριν προλάβεις να βγάλεις το κινητό για μια σέλφι με φόντο το υπέροχο nofilter σκηνικό- ο ήλιος αφήνει την τελευταία του πνοή και χάνεται μέσα στη θάλασσα. (Πσσσς, έχω ποιητική διάθεση σήμερα :p)

Σκόρπιες σκέψεις που -ευτυχώς- εξανεμίζονται μόλις φέρνω στο μυαλό μου όλα όσα θέλω να κάνω φέτος τον χειμώνα. Παλιά με τρόμαζε και με «έριχνε» το τέλος. Το κάθε τέλος. Τώρα ξέρω πως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή για την κατάκτηση νέων στόχων.

Αλήθεια, εσύ έχεις βάλει τους νέους σου στόχους για τον χειμώνα;

Εγώ ναι. Για την ακρίβεια, έχω φτιάξει μια ολόκληρη λίστα! Σύντομα θα μπορώ να σου πω περισσότερα και για τα νέα ξεκινήματα που ετοιμάζω αλλά και για όσα έχω γράψει σε αυτή τη λίστα ;-)

 

Περιμένω τα σχόλιά σου εδώ:

 

instagram:https://www.instagram.com/dutchesssdaily/
twitter: https://twitter.com/dutchesssdaily
facebook: https://www.facebook.com/dutchesssdaily/

χχχ
Δ. Ν.