Αν με ρωτήσει κανείς τι με στεναχωρεί ή τι με θλίβει περισσότερο, θα απαντήσω χωρίς δεύτερη σκέψη: η μιζέρια. Δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους χωρίς χαμόγελο, χωρίς αισιοδοξία, όραμα και ελπίδα. Θα μου πεις, μα καλά όταν όλα γύρω μας δυσκολεύουν και μαυρίζουν, πώς να βρει κάποιος τη δύναμη και το κουράγιο να χαμογελάσει; Ναι, έχεις δίκιο, γιατί όμως να μείνεις σε αυτά; Γιατί δεν βλέπεις και όλα τα όμορφα που συμβαίνουν; Γιατί να μην προσπαθήσεις να ρίξεις φως στο σκοτάδι; Μη βιαστείς να με κρίνεις, μη με πεις υπερβολικά ρομαντική. (Αν και είμαι). Πιστεύω στα θαύματα, γιατί τα έχω δει να συμβαίνουν. Τα έχεις δει κι εσύ. Και μάλιστα έχεις βοηθήσει για να πραγματοποιηθούν.

Τι εννοώ;

Αν θυμάσαι καλά, πέρυσι τέτοια εποχή σου είχα ζητήσει να κατεβάσεις την εφαρμογή του ΟΠΑΠ και να γίνεις μέλος στην ομάδα μου, την #team_dutchesss , ή και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Εσύ το μόνο που είχες να κάνεις είναι να παίζεις τα υπέροχα και έξυπνα παιχνίδια της εφαρμογής αυτής και να βοηθάς στη συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού που ο ΟΠΑΠ προσέφερε για την ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων "Η Αγία Σοφία" και "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού". Μάλιστα, σε μια πρόσφατη επίσκεψή μου εκεί εντυπωσιάστηκα από το θεραπευτικό περιβάλλον των δύο νοσοκομείων που πραγματικά θυμίζει κάτι από παιδότοπο. Είδα σβούρες, αερόστατα, μπαλόνια, χαρταετούς, ουράνιο τόξο, ιπτάμενα ποδήλατα και άλλα πολλά. Αξίζει να σου πω επίσης πως από το 2014 ο ΟΠΑΠ έχει ανακαινίσει περίπου το 40% αυτών των νοσοκομείων. Το επίπεδο περίθαλψης των παιδιών έχει ανέβει αισθητά, όπως επίσης και το περιβάλλον. Είναι πιο ευχάριστο τόσο για τα παιδιά και τους γονείς όσο και για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

 

οπαπ4

 

Όλο αυτό το έργο όπως καταλαβαίνεις πρέπει να συνεχιστεί και φέτος. Κι εσύ μπορείς να βοηθήσεις. Έλα λοιπόν να γίνουμε ακόμα πιο πολλοί και να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά. Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό και να βοηθήσουμε να αυξηθεί το ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Πώς; Κατέβασε δωρεάν στο κινητό σου την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς», μπες ξανά στην ομάδα μου #team_dutchesss και παίξε τα παιχνίδια. Θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως να ξέρεις εάν όλο αυτό το κάναμε ξανά μαζί. Θέλω να κάνουμε και φέτος το θαύμα μας! Θέλω να κάνουμε πολλά παιδιά να αποκτήσουν ξανά το χαμόγελο που τους αξίζει!

Για να κατεβάσεις την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» μπες εδώ:

iOS: https://itunes.apple.com/app/id926453854

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.diadromiprosforas.android

Αν ενωθούμε για άλλη μία φορά θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα!

οπαπ3