Είναι κάποιες μέρες που ξυπνάς κουρασμένη, κακοδιάθετη ή με νεύρα και δεν ξέρεις τον λόγο. Ίσως γιατί δεν κοιμήθηκες αρκετά, ίσως γιατί κοιμήθηκες με πονοκέφαλο, ίσως γιατί απλά είναι αυτές οι μέρες του μήνες που σου φταίνε όλα και όλοι. Και η πικρή αλήθεια είναι πως, αν ξυπνήσεις έτσι, έτσι θα κυλήσει όλη η μέρα.

Είναι όμως και αυτές οι μέρες που ξυπνάς ευτυχισμένη, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, με όρεξη και καλή διάθεση, χωρίς όμως πάλι να έχει συμβεί κάτι συνταρακτικό.

Ή μήπως όχι...;

Προσωπικά, σήμερα νιώθω χαρούμενη γιατί:

1. Ξύπνησα στην αγκαλιά του.

2. Η πρώτη λέξη που άκουσα - και που είπα- ήταν «Σ' αγαπώ».

3. Έκανα από το πρωί κάτι για μένα (pilates).

4. Είδα την κοιλίτσα μου να έχει μεγαλώσει κι άλλο.

5. Πήρα τα στολίδια για το δέντρο (ναι, αύριο θα στολίσουμε επιτέλους κι εμείς).

6. Είδα τις αγαπημένες μου Queenettes (δηλαδή τα κορίτσια του Queen.gr) στη δουλειά. Και ετοιμάσαμε μια ωραία έκπληξη... Shhh, stay tuned!

7. Έκανα τον Χουτς μπάνιο και τώρα μοσχοβολάει.

8. Έφαγα το αγαπημένο μου φαγητό: Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο.

9. Άκουσα το αγαπημένο μου τραγούδι στο αμάξι γυρνώντας από τη δουλειά - και είδα τα υπέροχα χρώματα που είχε πάρει ο ουρανός! Τα είδες κι εσύ;

10. Είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και μπήκε ο Δεκέμβρης!!! #christmasmood #christmascountdown #yeaahh

Ναι, όλα αυτά μπορεί να μην είναι «συνταρακτικά» για κάποιον, για εμένα όμως είναι. Αυτά και μόνο αυτά μας χαρίζουν τις μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Μην ψάχνεις αδίκως λοιπόν να βρεις τη χαρά σε κάτι «μεγάλο», μην περιμένεις να σου συμβεί κάτι «ουάου» για να χαμογελάσεις. Η μαγεία της ευτυχίας βρίσκεται στα απλά, αλλά καθόλου μικρά. Αυτά έχουν τη μεγαλύτερη σημασία και όλη την ουσία.

 

doukissa