Σήμερα, για 6η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται η μεγαλύτερη γιορτή της Μουσικής και της Μόδας, το πάντα εντυπωσιακό και απρόβλεπτο Madwalk. Φέτος, δυστυχώς, δεν θα καταφέρω να πάω, λόγω της εκπομπής, αφού κάθε Δευτέρα μένουμε στο στούντιο ΚΑΠΑ για τις ανάγκες των γυρισμάτων του ΟΛΑ τουλάχιστον μέχρι τις 10 το βράδυ. Σκέφτομαι όμως πως, όσες φορές έχω πάει, έχω περάσει υπέροχα!

Έχω συνυπάρξει στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά, την Demy και τον Μηδενιστή, τις Μέλισσες και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά η αγαπημένη μου στιγμή ήταν η συγκεκριμένη:

Με τη Σήλια Κριθαριώτη, που της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι έχει να κάνει με μόδα και υπέροχες θηλυκές δημιουργίες, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μοναδικό act. Για αρχή, να σας πω πως η επιλογή του τραγουδιού δεν ήταν τυχαία. Από τη στιγμή που οι διοργανωτές και οι υπεύθυνοι του Mad μου είπαν να κάνω ό,τι θέλω, επέλεξα να τραγουδήσω το «Oops I did it again» της Britney Spears κλείνοντας (νοερά) το μάτι σε όσα είχαν προηγηθεί σε παλιότερη και άκρως «γλυκιά» εμφάνισή μου στη σκηνή του Madwalk. Ναι, ναι, στα περιβόητα cupcakes αναφέρομαι. Που, αν με ρωτάτε μετά από τόσα χρόνια γιατί το έκανα, θα σας πω πως ήταν απλά μια παρόρμηση της στιγμής. Ένα πρωί, 6 μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, μου είπε η Σήλια όσα είχε σκεφτεί να κάνει και αν θέλω να πάρω μέρος σε όλο αυτό. Είπα κατευθείαν «ναι», δεν το πολυσκέφτηκα, ούτε το συζήτησα με κανέναν. Μετά βέβαια το συζήτησε όλη η Ελλάδα - τη συνέχεια την ξέρετε.

Oops, I did it again, λοιπόν, για να επανέλθω στην αγαπημένη μου εμφάνιση για την οποία ξεκίνησα να σας μιλώ. Θυμάμαι να κάνω φανατικά γυμναστική και να τρώω μόνο πρωτεΐνη για 5 μέρες, να πηγαίνω στο στούντιο για να κάνω πρόβα το τραγούδι, να είμαι με τις ώρες στο ατελιέ της Σήλιας για να ετοιμάσουμε το ρούχο. Αρκεί βέβαια να σας πω πως, μέχρι την τελευταία στιγμή, μου κεντούσε η μοδίστρα της πέτρες μέσα στο καμαρίνι πριν ανέβω στη σκηνή. Και να μου λέει να λέω «Τι ράβεις; Γάιδαρο!» γιατί η πρόληψη λέει ότι δεν πρέπει να ράβεις ένα ρούχο ενώ ήδη το φοράς. Η τελειομανία όμως της Σήλιας -μαζί με τη δική μου- δεν μας άφηναν να ησυχάσουμε μέχρι να βγω στη σκηνή!

 

00db5a491312455f8a7d8c882875f849

 

Και, μόλις έφτασε η στιγμή, θυμάμαι τα πόδια μου να τρέμουν, δεν ήθελα να ανέβω πάνω στο τεράστιο κουτί που είχαν φτιάξει για εμένα (μέσα σε όλα έχω και υψοφοβία). Κρατούσα το μπαστούνι για τη χορογραφία, αλλά στην πραγματικότητα με βοηθούσε να ισορροπήσω. Με το που έσβησαν τα φώτα και ξεκίνησε η μουσική, ήξερα πως δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να πάρω μια βαθιά ανάσα και να συνεχίσω. Κι ας μην ήξερα να τραγουδάω ή να χορεύω επαγγελματικά. Αμέσως, όμως, ο κόσμος μου μετέφερε την ενέργειά του, άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει. Το ευχαριστήθηκα -και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τα τελευταία δευτερόλεπτα που γελάω, νομίζοντας πως η κάμερα δεν γράφει άλλο. Ήταν γέλιο χαράς και ανακούφισης που όλα πήγαν καλά, που δεν έπεσα (τεράστιο άγχος), που δεν ξέχασα τα λόγια και που δεν έγινα -γενικότερα- ρεζίλι με κάποιον τρόπο.


Πριν λίγες μέρες το Mad ανέβασε αυτό. Και ομολογώ πως κολακεύτηκα ιδιαιτέρως. Δεν είναι και λίγο, μέσα σε τόσα χρόνια, τόσους και τόσους καλλιτέχνες, τόσες εμφανίσεις, τόσα τραγούδια και χορευτικά, να σε επιλέγουν εις διπλούν σε μια τέτοια κατηγορία. Κοίτα, λοιπόν, να δεις που τελικά μέσα από το Madwalk ανακάλυψα τη σέξι μου πλευρά. Αυτή που έκρυβα για κάποιον λόγο όταν ήμουν μικρότερη.

Αυτά!

Καλή επιτυχία σε όλους σήμερα! Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε υπέροχα!

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom
xxx
Δ. Ν.

 

Δείτε ακόμα:

Τα tips μου για τέλειες selfies: Πώς με το σωστό μακιγιάζ λέμε αντίο στο ρετούς

Αυτά είναι τα αγαπημένα μου ρούχα για τη φετινή Άνοιξη και το Καλοκαίρι!