Τις προάλλες είχαμε μιλήσει για το Snapchat και όλα τα απίστευτα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με το συγκεκριμένο super cool app. Τις τελευταίες μέρες, οι δημιουργοί του αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να μας δώσουν τη δυνατότητα να γίνουμε για λίγο κάποιος άλλος. Φυσικά και έκανα άπειρες δόκιμες με όσους μπορείτε να φανταστείτε! Και ιδού οι αγαπημένες μου εικόνες:

 

angelina jolie

Angelina Jolie: Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να γίνει έστω και για λίγο Angelina; Η άτιμη είναι καλλονή. Τέλειο δέρμα, τέλεια μάτια και φυσικά... τέλεια χείλη! Βέβαια, μόλις συνειδητοποίησα πως αν ήταν ξανθιά θα έμοιαζε πολύ με τη Rosie Huntington-Whiteley.

 

kim kardashian

Kim Kardashian: Δεν μπορούσα να αντισταθώ! Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να βρω μια φωτογραφία της χωρίς να κάνει duckface - αυτή μπορεί να είναι η μόνη που το κάνει διακριτικά. Επίσης ποοοοοόσο μεγάλες βλεφαρίδες φοράει! Μπράβο της που 24 ώρες το 24ωρο είναι στην τρίχα! Εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα.

 

brigittebardot

Brigitte Bardot: Μια γυναίκα πρότυπο για πολλές γενιές. Όλες μας έχουμε εμπνευστεί κάποια στιγμή από το στυλ της, τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της. Ειδικά τα μαλλιά της ήταν πάντοτε υπέροχα. Περίεργο να γίνεσαι έστω και για λίγα δευτερόλεπτα αυτή η πανέμορφη γυναίκα.

 

gigi hadid1

Gigi Hadid: Αυτό είναι το νέο αίμα στις διεθνείς πασαρέλες. Στην πραγματικότητα, είναι πιο όμορφη! Μάλλον ο συνδυασμός με εμένα την ασχήμυνε λιγάκι. Χαχαχα!

 

claudiaschiffer

Claudia Schiffer: Αυτή η γυναίκα έχει αθώα και άγρια ομορφιά. Μου αρέσει που είναι έτσι σχεδόν άβαφη σε όλες τις φωτογραφίες. Δεν έχω αποφασίσει αν μου πηγαίνει το πρόσωπό της. Τι λέτε εσείς;

 

kate moss

Kate Moss: Χμμμ! Δεν της μοιάζω είναι η αλήθεια. Το προσπάθησα με διάφορες φωτογραφίες της αλλά δεν κατάφερα να της μοιάσω σε καμιά.

 

aliki

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Για το κλείσιμο άφησα φυσικά την αγαπημένη μου Αλίκη. Είναι η αδυναμία μου. Καμιά δεν έχει τη λάμψη, την τσαχπινιά και την ομορφιά της!

 

Πώς θα το κάνετε κι εσείς:
Έχει μεγάλη πλάκα το συγκεκριμένο application! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο τελευταίο φίλτρο του Snapchat και να βάλετε όποια φωτογραφία θέλετε από αυτές που έχετε αποθηκεύσει στο κινητό σας ;-)

Ποια σας άρεσε περισσότερο; Περιμένω τις εντυπώσεις σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom

xxx

Δ. Ν.

 

Δείτε ακόμα: 10 απίστευτα χρήσιμα sites που θα βάλετε στην καθημερινότητά σας