Είμαι τυχερή για τους φίλους που έχω. Δεν είναι πολλοί, είναι όμως σκέτοι θησαυροί. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα και μοιράζομαι μαζί τους τις σκέψεις μου, τα όνειρά μου, τα θέλω μου, τις ανάγκες μου. Τους αγαπώ και με αγαπούν. Όπως είμαι. Γι’ αυτό που είμαι στην καθημερινότητά μου. Ένα κορίτσι που το μόνο που θέλει είναι να κυκλοφορεί άβαφο -τελευταία και ξυπόλυτο- να γελάει και να περνάει καλά!

Σας έχω ξαναπεί πως το αποφεύγω το μακιγιάζ στην καθημερινή μου ζωή. Θέλω να «ξεκουράζω» το δέρμα μου, αφού, λόγω δουλειάς σε τόσα γυρίσματα και φωτογραφίσεις, το μακιγιάζ είναι έντονο και βαρύ. Επομένως, το μόνο που θέλω είναι να βάζω το καλύτερο φυσικά προϊόν που να τα κάνει όλα. Να μην χρειάζεται να έχω 500 κρέμες. Αλλά μόνο μία και καλή. Η οποία θα με δροσίζει, θα ενυδατώνει, θα περιποιείται βαθιά, θα έχει SPF και γενικά θα κάνει το δέρμα μου να μην χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Εντάξει κορίτσια, μην γελάτε, το ξέρω πως ζητάω πολλά, αλλά για το δέρμα μας θέλουμε το καλύτερο, σωστά;

Έπρεπε να ρωτήσω λοιπόν κάποιον και ευτυχώς οι κολλητοί μου είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι και έχουν όλες τις απαντήσεις. Σε έναν καφέ, λοιπόν, με τη Χριστίνα Χρόνη που είναι Beauty Director και καλή μου φίλη και τον λατρεμένο, προσωπικό μου makeup artist και Beauty Expert της Bioderma Παντελή Τουτουντζή, έμαθα τα πάντα!

Έμαθα πόσο σημαντική είναι η αντιοξειδωτική και αντηλιακή προστασία για το δέρμα και ανακάλυψα την κρέμα που με έκανε να πετάξω όλες τις άλλες αλλά και ένα spray προσώπου... αποκάλυψη!

Δείτε το video και θα καταλάβετε!

 

 

Όπως αντιλαμβάνεστε, κορίτσια, η ενυδατική κρέμα Perfecteur SPF30 της σειράς Hydrabio από την Bioderma έχει όλα όσα μπορεί να χρειάζεται το δέρμα για να είναι πλήρως ενυδατωμένο και προστατευμένο όλη την ημέρα.

Καλύπτει λεπτές γραμμές και άλλες μικροατέλειες που μπορεί να θέλουμε εμείς τα κορίτσια να κρύψουμε, μας προστατεύει από τον ήλιο, δίνει ρόδινο, ομοιόμορφο τόνο, ενυδατώνει απίστευτα πολύ και χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα strobing!

 

doukissa nomikou beauty secrets

 

Και για εσάς, κορίτσια, που έχετε πιο λιπαρή επιδερμίδα και δεν θέλετε να γυαλίζετε, υπάρχει η Hydrabio Gel Crème με τη δροσερή, super light υφή. Ούτε όμως όσες έχετε πολύ, ΠΟΛΥ ξηρή επιδερμίδα θα μείνετε παραπονεμένες. Η σειρά Hydrabio περιλαμβάνει και την πλούσια, μεταξένια Hydrabio Crème, ιδανική ακόμα και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες.

 

bioderma final20corrections 2

 

Και τι να πρωτοπώ για το spray Hydrabio Eau De Soin SPF 30, το 1ο ενυδατικό spray προστασίας στην Ελλάδα; Είναι ένα δροσερό νερό με δείκτη προστασίας που όχι μόνο φρεσκάρει στο λεπτό αλλά σταθεροποιεί το μακιγιάζ και προσφέρει συνεχή ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Και τα δύο συνδυαστικά είναι ένα «μαγικό κοκτέιλ» ενυδάτωσης και προστασίας για την επιδερμίδα για τις ημέρες που βάφομαι πολύ - αλλά και για τις ημέρες που δεν βάφομαι καθόλου!

Όπως καταλαβαίνετε, ψάχνω μανιωδώς να βρω τα ιδανικά προϊόντα για εμένα, αλλά και εσάς, φίλες μου, που θέλετε να τα έχετε όλα... όπως εγώ! Τα αξίζουμε άλλωστε!

Όλα τα προϊόντα της Bioderma θα τα βρείτε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς.

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.