Οι Έλληνες είμαστε ευλογημένοι. Η Ελλάδα είναι ευλογημένος τόπος. Δεν υπάρχει η ομορφιά αυτής της χώρας. Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για κάθε πόλη, βουνό ή νησί, όμως σήμερα αποφάσισα να σας δείξω την αγαπημένη μου Σύρο έτσι όπως την έχω γνωρίσει εγώ. Ή μάλλον έτσι όπως μου την έχει γνωρίσει ο Βαγγελούκος μου.

 

doukissa nomikou vaggelis perris

 

Την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές και κάθε φορά εντυπωσιάζομαι με τη μοναδική ομορφιά της, την ξεχωριστή αρχιτεκτονική και την αρχοντιά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί ως η Βασίλισσα των Κυκλάδων.

 syros

 

Η Ερμούπολη είναι η πρωτεύουσα της Σύρου αλλά και η πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Μια ξεχωριστή πόλη στο κέντρο του Αιγαίου με αρχοντικό αέρα και με μεγάλη παράδοση.

syros3

 

Το διάσημο Δημαρχείο της πόλης είναι ένα «κόσμημα», όχι μόνο για το νησί, αλλά για όλη την Ελλάδα. Μάλιστα πρόκειται για ένα απο τα μεγαλύτερα δημαρχεία της Ελλάδας. Συγκεκριμένα οι εργασίες κατασκευής του άρχισαν το 1876 και τελείωσαν το 1898 και είναι έργο του Γερμανού αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλλερ.

unnamed

 

Το να κάνει κάποιος τις βουτιές του στη Σύρο είναι μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία. Τα νερά είναι κρυστάλλινα αλλά και η θέα που απολαμβάνεις παράλληλα είναι ανεπανάληπτη.

IMG 1246

 

Κάθε φορά που την επισκέπτομαι ηρεμώ, γαληνεύω, νιώθω πως βρίσκομαι στον παράδεισο.

IMG 1250

 

Μάλιστα, πριν από δύο περίπου χρόνια, έκανα μια φωτογράφιση εκεί φορώντας νυφικά.

doukissa nomikou nyfi

 

doukissa nomikou nyfi 2

 

Το highlight του νησιού, όμως, είναι η «νεραϊδόσκονή» του. Τι εννοώ; Έχω πάει στο νησί τρεις φορές με τρεις διαφορετικές φίλες μου που ήταν όλες φρεσκοχωρισμένες -στεναχωρημένες- απογοητευμένες και, μετά τις διακοπές μας, τα ξαναβρήκαν και οι τρεις με τα αγόρια τους και παντρεύονται αυτό το καλοκαίρι! ;-)

 

Εγώ μπορεί να μην παντρεύομαι, αλλά το νυφικό μου το φόρεσα, στο δημαρχείο πήγα και πέρασα φανταστικά! Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο:

 

 

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom


xxx
Δ. Ν.

 

Δείτε ακόμα: Το πιο ανατρεπτικό backstage φωτογράφισης και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα