Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Μπαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο και αγοράζω όσα βιβλία μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Συνήθως 2-3 μυθιστορήματα, 1 ιστορικό, 1 αυτοβελτίωσης και 1 μαγειρικής. Τα ξεκινάω όλα ταυτόχρονα και συνεχίζω πρώτα με αυτό που με «κέρδισε» περισσότερο.

Αυτό συνέβη και αυτό το καλοκαίρι. Μέσα στα βιβλία που πήρα ήταν «Τα πέντε κλειδιά» της Λένας Μαντά. Και αυτό γιατί απο τη μια μου αρέσουν πολύ τα βιβλία της και, απο την άλλη, ήθελα να το διαβάσω πριν μεταφερθεί στην τηλεόραση. Ναι, πολύ σύντομα θα γίνει τηλεοπτική σειρά και μάλιστα αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο της Μαντά που θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, μετά το «Βαλς με δώδεκα θεούς».

«Τα πέντε κλειδιά» λοιπόν με ταξίδεψαν απο την πρώτη στιγμή. Το ξεκίνησα χθες το πρωί και μέχρι σήμερα το βράδυ θα το έχω τελειώσει. Πρόκειται για ένα βιβλίο με ωραία πλοκή και πολλές ανατροπές. Κάτι που πάντα με συναρπάζει. Φυσικά μιλάει για τον έρωτα, την προδοσία, τον πόνο, την αυτοθυσία, την εκδίκηση - και όλα αυτά κάτω απο ένα πελώριο πέπλο μυστηρίου.

Δεν λέω περισσότερα. Σας προτείνω να το διαβάσετε! Θα το τελειώσετε μέσα σε λίγες μέρες, αφού δεν θα θέλετε να το αφήσετε απο τα χέρια σας! ;-)

 

Δείτε ακόμα....

Η επιστολή της Jennifer Aniston και η αδιακρισία των media: Οι δικές μου σκέψεις