Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στην παραλία χωρίς να πάρω μαζί μου το νεσεσέρ με τα beauty «όπλα» μου! Δεν είναι πολλά, αλλά είναι πολύ βασικά! Γι' αυτό, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία δεν είναι μεγάλο, ούτε βαρύ. Να ξέρετε πως είναι υπερβολικό να κουβαλάτε μαζί σας όλες τις κρέμες και τα καλλυντικά που έχετε σπίτι σας. Αφήστε που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαλάσουν-λιώσουν αν μείνουν για πολλές ώρες εκτεθειμένα στον ήλιο!

Αν ανοίξετε λοιπόν το δικό μου νεσεσέρ για την παραλία θα βρείτε τα εξής:

1. Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για πρόσωπο και σώμα.

2. Λάδι για το σώμα με -οπωσδήποτε- υπέροχη μυρωδιά. Συνήθως το φοράω όταν αρχίζει και απογευματιάζει και αφού έχω βάλει το αντηλιακό.

3. Αντηλιακό σπρέι για τα μαλλιά. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό προϊόν. Ειδικά όσες έχετε σγουρά και βαμμένα μαλλιά, πρέπει απαραιτήτως να τα ψεκάζετε με ένα ειδικό προϊόν, αφού τα έχετε ξεβγάλει με λίγο νερό πρώτα.

4. Μια χτένα. Αφού βάλω το σπρέι που σας έλεγα, τα χτενίζω καλά αφενός για να ξεμπλεχτούν και αφετέρου για να πάει το προϊόν παντού.

5. Καθρεφτάκι. Για ευνόητους λόγους. Κορίτσια είμαστε άλλωστε ;-)

6. Νήμα για τα δόντια. Πάντα χρειάζεται. Όλο και κάτι θα μασουλήσω, όλο και κάτι θα κολλήσει στα δόντια. Ουπς.

7. Κοκαλάκι για τα μαλλιά. Συνήθως τα χάνω, οπότε πάντα έχω μαζί μου επιπλέον λαστιχάκια.

8. Ενυδατικό προϊόν για τα χείλη με λίγο χρώμα. Μπορεί να είμαι -εννοείται- εντελώς άβαφη στην παραλία, άλλα ποτέ δεν λέω όχι στα ζουμερά χειλάκια.

 

 

Δείτε ακόμα: Πόσο συχνά πρέπει να βάζετε αντηλιακό (και όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό)