Μπορεί -υποτίθεται- να έχει έρθει το φθινόπωρο, ο καιρός όμως είναι ακόμη ζεστός. Τι καλύτερο, λοιπόν, απο το να ευχαριστηθούμε το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φρούτο, που ακόμη μπορούμε να το βρούμε στο μανάβικο της γειτονιάς μας; Ναι, στο καρπούζι αναφέρομαι!

Βέβαια, αυτή τη φορά θα σας προτείνω έναν διαφορετικό τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε το πεντανόστιμο αυτό φρούτο. Για δείτε:

 

watermelon pizza

 

Τις προάλλες βρήκα στο instagram αυτή τη φανταστική ιδέα για δροσερή πίτσα χωρίς θερμίδες, από καρπούζι! Watermelon pizza λέγεται στα αγγλικά και μπορείτε να βρείτε πολλές διαφορετικές συνταγές στο internet. Βασικά πρόκειται για μια πανεύκολη διαδικασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μια μεγάλη, στρογγυλή και λεπτή φέτα καρπουζιού και απο πάνω να βάλετε διάφορα φρούτα, γιαούρτι, ξηρούς καρπούς, ακόμη και λίγη μέντα! Δεν φαντάζεστε νοστιμιά! Δοκιμάστε το ;-)

 

WhatsApp Image 2016 09 14 at 12.42.49 PM

 

Υ.Γ.: Η watermelon pizza είναι ιδανική-λαχταριστή επιλογή για όσους λατρεύουν τα φρούτα. Ωστόσο, υπάρχει και η αλμυρή εκδοχή της, η οποία μάλιστα είναι ψημένη! Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

 

Εναλλακτικά, αν θέλετε μια πιο «κανονική» version, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή που εξακολουθεί να είναι light!