Το μικρό χρυσό φόρεμα. Αυτή ήταν η επιλογή μου για τη χθεσινή εμφάνιση στο ΟΛΑ. Είχα όρεξη για κάτι sexy και εντυπωσιακό. Το μήκος του φορέματος (κοντούλικο το άτιμο!) έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με το πάνω μέρος του, που είναι κλειστό.

Πρόκειται για ένα υπέροχο χρυσό φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ourania Kay. Γιατί ναι, έχουμε χαρισματικούς Έλληνες σχεδιαστές και με κάθε ευκαιρία χαίρομαι να φοράω τις δημιουργίες τους. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ ολοκλήρωσαν το glam ύφος, ενώ τα αξεσουάρ και τα παπούτσια έδωσαν μία ροκ νότα στο όλο στυλ.

Αν θέλετε κι εσείς, κορίτσια, να φορέσετε ένα κοντό φόρεμα (και δη χρυσό) πρέπει να προσέξετε τα εξής:
• Το μπούστο να είναι οπωσδήποτε καλυμμένο.
• Το ύφασμα να είναι τέτοιο ώστε να σας κολακεύει. Δηλαδή αν είναι πολύ κοντό και υπερβολικά στενό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φανούν όλες μας οι ατέλειες, φίλες μου. Ειδικά αν το ύφασμα διαγράφει τα πάντα.
• Επιλέξτε να ενισχύσετε το στυλ σας με ροκ πινελιές. Δηλαδή αντί για μια γόβα, προτιμήστε να φορέσετε ένα μποτάκι ή ένα πέδιλο με δεσίματα. Αν δεν ταιριάζει το μποτάκι στο πόδι σας, τότε φορέστε γόβα αλλά μυτερή και ΧΩΡΙΣ φιάπα.
• Τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας να είναι πιο ανάλαφρα και ατημέλητα. Αν φορούσα το συγκεκριμένο φόρεμα σε μια έξοδο και όχι σε μια τηλεοπτική εκπομπή, τότε τα μαλλιά μου θα τα είχα ίσια και το μακιγιάζ μου θα ήταν φυσικό. Άλλωστε το φόρεμα από μόνο του είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το πιο βασικό όλων, βέβαια, είναι να νιώθετε άνετα μέσα σε ένα τέτοιο ρούχο. Να το φοράτε και να μην σας φοράει! Και τότε είμαι σίγουρη πως θα κλέψετε όλες τις εντυπώσεις ;-)