Αύριο είναι η αγαπημένη μου γιορτή. Ναι, από όλες τις "Παγκόσμιες Ημέρες" που γιορτάζουμε κατά καιρούς, την αυριανή την ξεχωρίζω με μεγάλη διαφορά. Αύριο γιορτάζουμε την Μητέρα, το Θαύμα, τη Ζωή! Αύριο γιορτάζει ο μοναδικός άνθρωπος που μας ξέρει καλύτερα από τον καθένα, που μας νιώθει και μας καταλαβαίνει ακόμη και όταν βρίσκεται μακριά. Αύριο γιορτάζει η μαμάκα μας που η αλήθεια είναι πως με ένα απλό σημείωμα, ένα λουλούδι κομμένο από τον κήπο και ένα φιλί, μπορεί να γίνει η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.

 

Ωστόσο, αν σκέφτεσαι πως θέλεις να της πάρεις κάτι πρακτικό, κάτι που θα το ευχαριστηθεί -και με το παραπάνω- τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται, τότε σου προτείνω αυτά τα δυο items από τη νέα μου συλλογή Dutchesss Collection.

forema mauro dutchesss collection

 

Μίνι αέρινο φόρεμα με μεγάλα μανίκια -μιας που αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν. Κολακεύει όλες τις γυναίκες και όλους τους σωματότυπους γιατί δεν είναι στενό. Είναι όμως σούπερ στυλάτο και μπορεί να φορεθεί με το μαγιό στην παραλία, στα πρωινά ψώνια αλλά και στις απογευματινές βόλτες!

 

 zaketa mauri dutchesss collection

Η ίδια λογική του φορέματος, υπάρχει και σε κρουαζε ζακέτα-top .Πάλι έχει μεγάλα μανίκια -τα λατρεύω- και μπορεί να συνδυαστεί με σορτσάκια, φουστάκια, τζιν παντελόνια, αέρινες παντελόνες, με τα πάντα!

Η αλήθεια είναι πως αυτά τα δυο κομμάτια εκτός από στυλάτα και ευκολοφόρετα, είναι οικονομικά και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών!

Γι' αυτό, μία επιπλέον ωραία ιδέα είναι να πάρεις ένα δώρο στη μαμά σου και ένα ίδιο και για σένα για να τα φοράτε μαζί! (Εγώ το κάνω αυτό μερικές φορές με τη μαμάκα μου). 

Να τις χαιρόμαστε!

 

 

 Instagram:    www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom