Όλες οι γυναίκες, από τη στιγμή που αποφασίζουμε να παντρευτούμε, θέλουμε εκείνη την ημέρα να είμαστε ξεχωριστές και μοναδικές. Βεβαίως, πρωτίστως ψάχνουμε να βρούμε το νυφικό των ονείρων μας. Kαι, αφού το βρούμε και καταλήξουμε στο στυλ, αρχίζουμε την αναζήτηση του παπουτσιού που θα ταιριάξει απόλυτα με το υπόλοιπο στυλ.

Προσωπικά, δεν δυσκολεύτηκα ούτε για το νυφικό (όπως σου είπα κι εδώ, χρειάστηκαν μόλις 3 fittings) ούτε όμως για το παπούτσι. Μόλις μου έδειξε η Έλενα Μακρή τα υπέροχα αυτά Sarah Jessica Parker νυφικά γοβάκια -που είχαν και φιόγκο ;-p - τα ερωτεύτηκα!

 

doukissa nomikou nyfika papoytsia gamos

 

Γιατί;

Αρχικά, γιατί ήταν κλειστή γόβα και όχι peep toe ή πέδιλο. Για κάποιο λόγο δεν μου αρέσουν τα πέδιλα στον γάμο και ειδικά στο μυστήριο. Τα συγκεκριμένα γοβάκια που διάλεξα ήταν απόλυτα chic και ρομαντικά, δεν είχαν φιάπα -κάτι που τα έκανε ακόμη πιο elegant- παράλληλα όμως ήταν απίστευτα άνετα γιατί είχαν κανονικό τακούνι, δηλαδή δεν ήταν ούτε χαμηλό αλλά ούτε και 15ποντο! Επιπλέον, είχαν φιογκάκι και ταίριαζαν τόσο πολύ με το νυφικό, είχαν μπαρέτα και άρα ήταν ακόμη πιο σταθερά -και η αλήθεια είναι πως στο δικό μου πόδι ταιριάζει η μπαρέτα- και, τέλος, μόλις τα είδα μου φώναξαν «Εμάς θέλεις»! ;-p Κατευθείαν λοιπόν, σχεδόν υπνωτισμένη, είπα στην Έλενα «Εκείνα θέλω» και την ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα!

Υ.Γ.: Φυσικά και έγραψα τα ονόματα των κολλητών μου από κάτω. Τελικά, σβήστηκαν ΟΛΑ! Και πώς να μη σβηστούν, με τόσο χορό που έριξα εκείνο το βράδυ!