Σήμερα, τρέχω από νωρίς σε ραντεβού και επαγγελματικές υποχρεώσεις και το απόγευμα έχω να πάω σε ένα... παιδικό πάρτι! Οπότε, το πρωί, αντιμετώπισα το κλασικό πρόβλημα: «Τι να βάλω;».

Ήθελα κάτι περιποιημένο για τα επαγγελματικά ραντεβού, παιχνιδιάρικο για το παιδικό πάρτι και δροσερό γιατί... έξω έχει 40 βαθμούς! Έβαλα λοιπόν αυτό το ντε πιες που ερωτεύθηκα από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι φούστα και top στο ίδιο print που, φορεμένα μαζί, δίνουν την εντύπωση του φορέματος αλλά μπορείς εύκολα να τα φορέσεις και χωριστά, το καθένα δηλαδή με κάτι άλλο. Για παράδειγμα, να συνδυάσεις τη φούστα με ένα λευκό t-shirt και το top με το αγαπημένο σου τζιν.

 

WhatsApp Image 2017 06 27 at 3.20.09 PM

 

Από κάτω, για να μην είναι υπερβολικά σέξι το look (αλλά και για να είμαι άνετη), έβαλα τα αγαπημένα μου σανδάλια που είχα αγοράσει πριν από δύο χρόνια στο νησί και από τότε τα φοράω κυριολεκτικά παντού! Θυμάσαι που τα είχα βάλει πέρυσι σε μια βάφτιση, ε; 

 

WhatsApp Image 2017 06 27 at 3.21.00 PM

 

Όσο για το μαλλί, είναι αυτό που σου έγραψα και πριν μερικές μέρες: Τα τυχερά του επαγγέλματος. Χθες είχα μια φωτογράφιση, οπότε σήμερα μου συνέβη ένα από εκείνα τα «I woke up like this»- υπερπαραγωγή!

 

*Η φούστα και το top είναι Sandro