(Και) σήμερα είμαι όλη μέρα στους δρόμους και η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά χαίρομαι που συναντώ λίγη κίνηση. Όχι, δεν τρελάθηκα. Απλώς απολαμβάνω το aircondition του αυτοκινήτου γιατί κάθε φορά που βγαίνω έξω ...λιώνω κυριολεκτικά!

Anyway. Μαζί μου κλασικά έχω πάντα μια μεγάλη τσάντα, μέσα στην οποία έχω τα κλειδιά, το κινητό, τον φορτιστή, το ημερολόγιο, τα γυαλιά ηλίου, το αντηλιακό προσώπου, την κρέμα χεριών (με υπέροχο άρωμα), το lip balm, το ταπεράκι με φρούτα και ένα μεγάλο μπουκάλι με το «μαγικό» ρόφημα που πίνω κάθε μέρα! Ποιο είναι αυτό το ρόφημα; Μα φυσικά το πράσινο τσάι! Το φτιάχνω από το βράδυ, το βάζω στο ψυγείο για να κρυώσει και το πρωί το παίρνω μαζί μου!

 

WhatsApp Image 2017 06 29 at 1.09.04 PM

 

Δεν χρειάζεται να σου πω τα -πολλά- οφέλη του πράσινου τσαγιού, τα ξέρεις ήδη! Το μόνο που θα σου πω είναι πως έχω παρατηρήσει πως από τότε που πίνω συστηματικά πράσινο τσάι, νιώθω τον οργανισμό και τον μεταβολισμό μου να δουλεύουν πολύ καλύτερα και το δέρμα μου να φαίνεται πιο καθαρό και λαμπερό! Λες να είναι απλή σύμπτωση; ;-p