Δεν έχω κρύψει την αδυναμία μου στις τσάντες -σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουμε αδυναμία στο συγκεκριμένο αξεσουάρ- και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω τους άντρες που κυκλοφορούν χωρίς έστω ένα back pack! Και πού βάζουν δηλαδή όλα τους τα πράγματα; 

Και εδώ θα έρθει ένας άντρας και θα μου πει: «Ποια πράγματα; Εμείς το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το πορτοφόλι, το κινητό και τα κλειδιά». Οκ. Τα στριμώχνετε όλα μέσα στις τσέπες του παντελονιού σας και είστε μια χαρά, θα απαντήσω εγώ!

Εμείς τα κορίτσια όμως, ακόμη και στην παραλία θέλουμε κάποια ...πραγματάκια παραπάνω.

 

FullSizeRender1

 

Όπως βλέπεις, δεν γίνεται να μην έχω μαζί μου στη θάλασσα το νεσεσέρ με τα εκατομμύρια αντιηλιακά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αλλά και λίγα χρήματα. Όπως επίσης δεν γίνεται να μην έχω μαζί μου ένα δεύτερο μαγιό -δεν πρέπει ποτέ να μένουμε με το βρεγμένο- τη φωτογραφική μου μηχανή -γιατί όπως σου έχω ξαναπεί θέλω να απαθανατίζω τις στιγμές και να τις εκτυπώνω αντί να τις στριμώχνω στη μνήμη του κινητού- το αγαπημένο μου βιβλίο, ένα μπουκάλι νερό, ένα καπέλο, τα γυαλιά μου και φυσικά το κινητό μου!

Όπως βλέπεις, πετσέτα δεν έχω βάλει μέσα γιατί φοράω παρεό που γίνεται πετσέτα. Κάνω εξοικονόμηση χώρου ;-) Έλα, πρέπει να παραδεχτείς πως δεν έχω πάρει μαζί μου αχρείαστα πράγματα! Α! Κανονικά παίρνω μαζί μου και ταπεράκι με φρούτα! Αυτή τη φορά πήρα μόνο ένα ροδάκινο που έφαγα στο δρόμο!