Προσωπικά, δεν βλέπω συχνά ξένες σειρές γιατί μπορώ εύκολα να γίνω εμμονική. Δηλαδή ποτέ δεν θα αρκεστώ σε ένα επεισόδιο την ημέρα, άντε δύο. Αν ξεκινήσω μια σειρά -και μου αρέσει- μπορώ άνετα να δω έναν κύκλο σε μια ημέρα. Και νύχτα.

Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που επιλέγω να μην βλέπω τίποτα και τον όποιο ελεύθερο χρόνο έχω να τον αξιοποιώ για να... κοιμάμαι!

ΩΣΤΟΣΟ.

Πριν από λίγες ημέρες έριξα μια κλεφτή ματιά στην καινούργια σειρά που ξεκίνησε ο Δημήτρης και τσοουυυπ, κόλλησα! Αυτό ήταν! Είδα 13 επεισόδια σε μιάμιση μέρα.

Λέγεται «La Casa De Papel» και είναι ισπανική. Ο πρώτος κύκλος βγήκε τον προηγούμενο Μάιο - και τώρα εγώ περιμένω πώς και πώς τον δεύτερο.

 

la casa de papel 2

 

Εν συντομία , η υπόθεση έχει ως εξής: Ένας μυστηριώδης άντρας, τον οποίο όλοι αποκαλούν «The Professor», οργανώνει τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών. Συγκεντρώνει και εκπαιδεύει 8 ανθρώπους με συγκεκριμένες ικανότητες έτσι ώστε να εισβάλουν στην κεντρική τράπεζα της Ισπανίας και να τυπώσουν... 2,4 δις. ευρώ! Οι όμηροι είναι περίπου 67 και η αστυνομία φυσικά προσπαθεί να τους πιάσει, αλλά....

 

la casa de papel

 

Δεν θα πω περισσότερα. Μόνο πως για κάποιο λόγο οι κακοί, και ειδικά ο Professor, θα σου γίνουν απόλυτα συμπαθείς!

Θέλω να τη δεις και να μου πεις τα σχόλιά σου!

Καλό ΣΚ!