Κακά τα ψέματα. Όλοι μας χθες φάγαμε παραπάνω. Αρκετά παραπάνω θα έλεγα. Πάντα, την Κυριακή του Πάσχα ξεφεύγουμε και κάνουμε αρκετές ατασθαλίες- και δεν αποτελώ εξαίρεση!

Δεν πειράζει όμως, δεν έγινε και τίποτα. Μην έχετε τύψεις, ούτε πανικό επειδή το καλοκαίρι έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και στο εξής είναι να προσέξουμε τι τρώμε, τη συχνότητα και την ποσότητα.

Μην κάνετε το λάθος και σταματήσετε να τρώτε, θα κολλήσει ο μεταβολισμός σας και δεν θα μπορείτε να χάσετε ούτε ένα γραμμάριο. Δεν έχουν άδικο οι διατροφολόγοι που λένε ότι πρέπει να τρώμε κάθε τρεις ώρες, προφανώς ξέρουν καλύτερα.

Μια ωραία πρόταση λοιπόν για σνακ είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία. Ένα φρούτο (αν δεν έχετε ακτινίδιο, μπορείτε να φάτε μήλο, αχλάδι ή και φράουλες), ένα φρέσκο χυμό πορτοκάλι και λίγους ξηρούς καρπούς (αυτό είναι το λεγόμενο energy mix). Οι ξηροί καρποί πρέπει να είναι ανάλατοι!

Extra tip: Αυτό είναι επίσης ένα θρεπτικό σνακ πριν από την προπόνηση. Γιατί η αλήθεια είναι πως, για να χαθούν γρήγορα τα κιλά του Πάσχα, θέλει εκτός από διατροφή και άσκηση.

Υ.Γ.: Βρείτε περισσότερες προτάσεις από τη διατροφή μου εδώ.

Δείτε ακόμα: Η διαφορετική συνταγή για ελληνική σαλάτα που θα λατρέψετε!