Μια γυναίκα μπορεί να γίνει ευτυχισμένη με απλά πράγματα. Με μία αγκαλιά, ένα φιλί, ένα παγωτό ή έναν περίπατο δίπλα στη θάλασσα. Επίσης, είναι κοινό μυστικό πως τα ωραία και αισιόδοξα λόγια μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ε, κορίτσια; Φανταστείτε, λοιπόν, τι γίνεται όταν αυτά τα όμορφα λόγια υπάρχουν πάνω σε πανέμορφες τσάντες! Και αναφέρομαι στις τσάντες γιατί ναι, το παραδέχομαι, τις αγαπώ. Και δεν είμαι η μόνη. Ποια γυναίκα δεν τις αγαπάει;

 

LP1 6682

Έχω όμως ένα τόσο δα μικρό προβληματάκι. Είμαι τρομερά αναποφάσιστη! Δύσκολο εγχείρημα για μένα να διαλέξω την αγαπημένη μου τσάντα. Και φαντάζομαι πολλές από εσάς με καταλαβαίνετε. Είναι σαν να ανοίγουμε το κουτί της Πανδώρας. Και δεν το λέω τυχαία αυτό, αφού οι συγκεκριμένες τσάντες λέγονται LE PANDORINE και έχουν εμπνευστεί το όνομά τους από τον αρχαίο ελληνικό μύθο για το Κουτί της Πανδώρας.

Η πρώτη τσάντα που μου έκανε εντύπωση ήταν αυτή:

 

LP1 6699

«Τα αληθινά κορίτσια δεν είναι ποτέ τέλεια και τα τέλεια κορίτσια δεν είναι ποτέ αληθινά». Μου αρέσει που αυτές οι τσάντες λένε αλήθειες - για την ακρίβεια δεν πρόκειται για μια απλή τσάντα που έχουμε μαζί μας στις βόλτες, αλλά για ένα πρωτότυπο μέσο για να περάσουμε διάφορα μηνύματα ή ακόμη και για να αποκαλύψουμε κάποιο στοιχείο της προσωπικότητας μας :)

Όμως και αυτή έχει πολύ ωραίο και έξυπνο motto:

LP1 6674

«Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Και, αν δεν πάνε, τότε δεν είναι το τέλος». Για την ακρίβεια αυτό είναι αγαπημένο, προσωπικό μου motto που με εκφράζει απόλυτα, οπότε, όπως καταλαβαίνετε έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στη συγκεκριμένη shopping bag.

Συνεχίζω με την επόμενη που μου τράβηξε το ενδιαφέρον - και ήταν αυτή:

LP1 6663

Ωραία, βολική, και επίσης με φανταστικό μήνυμα: «Είσαι ένας καλός λόγος για να είσαι ευτυχισμένη». Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ;-)

Από την άλλη, όμως, πώς να μείνω ασυγκίνητη με αυτό το Clutch;

le pandorine doukissa

«Oh my Clutch» αναφώνησα κι εγώ μόλις το είδα ;-)

Μου αρέσουν πολύ οι πρωτότυπες δημιουργίες της LE PANDORINE με τα έξυπνα και χιουμοριστικά mottos και ευτυχώς είχα να διαλέξω ανάμεσα σε 4 κομμάτια και όχι σε 45 σειρές με τσάντες σε ευφάνταστους συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών! Καταλαβαίνετε πως ακόμη θα προσπαθούσα να καταλήξω στις αγαπημένες μου!

Και μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα της Le Pandorine Greece στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα του brand και για πρωτότυπες ιδέες για να αναβαθμίσετε το στυλ σας! https://www.facebook.com/LePandorineGreece

Κεντρική Διάθεση: Motiva Fashion, 210 7239974

 

 

 

UPDATE: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ: ΑΓΛΑΪΑ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ