Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα ήδη μου έχουν έρθει 5 προσκλήσεις για γάμους και βαφτίσια. Ευτυχώς ο κόσμος παντρεύεται, κάνει οικογένεια και παιδιά, δεν ξεχνάει πως όλα τα καλά έχουν μεγαλύτερη σημασία όταν τα μοιράζεσαι και όλα τα δύσκολα ξεπερνιούνται ευκολότερα όταν δεν είσαι μόνος.

Ακούω από τις φίλες μου που ετοιμάζονται γι' αυτήν την ιδιαίτερη μέρα, την ημέρα που θα ζήσουν το παραμύθι και θα γίνουν νυφούλες, πως έχουν αγωνία και άγχος. Και ένα από τα θέματα που τις πιέζει περισσότερο είναι πως όλα θέλουν να είναι τέλεια -και φυσικά και εκείνες να είναι πιο λαμπερές και όμορφες από κάθε άλλη φορά.

Ζήτησα από τη makeup artist Theoni Stravokefalou να μας δώσει 3-4 bridal tips:

1. Λέμε «όχι» στις βαριές βάσεις
Όταν βάζουμε μεγάλη ποσότητα make up δεν σημαίνει πως έχουμε παραπάνω ασφάλεια. Αντιθέτως, δεν δείχνουμε λαμπερές και φρέσκιες -που είναι το ζητούμενο της μέρας εκείνης- και υπάρχει ο κίνδυνος να «σπάσει» ή να λασπώσει το μακιγιάζ μας. Ο ιδρώτας από το άγχος και τη ζέστη σίγουρα δεν βοηθάει καθόλου. Οπότε όχι πολύ make up, ούτε πολλές πούδρες, για να δείχνουμε ξεκούραστες!

2. Δίνουμε σημασία στα φρύδια μας
Συνήθως, τα φτιάχνουμε τελευταία, μόλις έχουμε ολοκληρώσει το υπόλοιπο μακιγιάζ και αυτό είναι λάθος! Τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών μας, επομένως πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτά, να τους δώσουμε ωραίο σχήμα και να μην τα κάνουμε ιδιαίτερα έντονα. Τα ωραία φρύδια ενισχύουν το βλέμμα μας και κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

3. (S.O.S.) Βάζουμε πάντα σωστά τις βλεφαρίδες
Πρέπει οπωσδήποτε να σας τις τοποθετήσει σωστά ένας επαγγελματίας makeup artist. Αν μπουν λάθος, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Το βλέμμα σας θα σκοτεινιάσει ή ακόμη χειρότερα θα γίνει καθοδικό. Για να μην μιλήσω για το ενδεχόμενο να ξεκολλήσουν και να μην μπορείτε να τις διορθώσετε την ώρα του μυστηρίου. Από την άλλη, αν μπουν σωστά, τότε σε όλες τις φωτογραφίες τα μάτια σας θα φαίνονται υπέροχα και μεγάλα.

4. Βάζουμε γυαλάδες
Το καλοκαίρι οι γυαλάδες επιβάλλονται. Μπορείτε να βάλετε -πάντα με μέτρο- στα κόκκαλα των μήλων, στο κέντρο της μύτης και στο V των χειλιών (αυτό είναι βασικό κόλπο για να φαίνονται πιο σαρκώδη) .

Γενικώς, αφήνουμε τα έντονα χρώματα και τους πειραματισμούς τη μέρα εκείνη. Χρησιμοποιούμε γήινους τόνους, φοράμε chic & sexy διάθεση και το πιο λαμπερό χαμόγελό μας και είμαστε έτοιμες να εντυπωσιάσουμε τον άντρα της ζωής μας! ;-)

 

image1

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.

Δείτε ακόμα...

Νυφικό χτένισμα: Οι πιο ωραίες ιδέες για έναν ανοιξιάτικο γάμο