Θα ήθελα μια φορά να κάνω εκπομπή μέσα από το καμαρίνι. Πιστέψτε με, όσα λέγονται και όσα γίνονται backstage, έχουν πολλές φορές μεγαλύτερη πλάκα. Εκεί είμαστε με τους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και τους καλεσμένους μας πολλές ώρες, νιώθουμε άνετα, οικεία, λέμε ιστορίες, τραγουδάμε, γελάμε, κουτσομπολεύουμε λιγάκι ;-) Χαλαρώνουμε, με λίγα λόγια, πριν ξεκινήσει το γύρισμα. Αλλά και μετά από αυτό.

Κυρίως την περίοδο του Dancing With The Stars, απολάμβανα τον καναπέ του καμαρινιού περισσότερο από ποτέ! Ξέρετε τι είναι να είσαι πάνω σε 15ποντα περίπου 5 ώρες και να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες, να ψιλοχορεύεις και να πηγαίνεις πέρα δώθε συνεχώς; Ε, δεν θέλετε να μάθετε! Χαρακτηριστικά θα σας πω, πως με το που αποχαιρετούσα τον κόσμο και έκλειναν οι κάμερες, έβγαζα τα τακούνια και πήγαινα στο καμαρίνι... ξυπόλητη! Ωραίες στιγμές!

Anyway.

Όσο και να αγαπώ το καμαρινάκι μου, δεν μπορώ να πω πως είμαι από τις παρουσιάστριες που φέρνουν σ’ αυτό την «προίκα» τους, δηλαδή καινούργιους καναπέδες, τηλεοράσεις, κορνίζες ή όλα τα ρούχα και τα καλλυντικά. Όχι. Αυτό όμως που έχω πάντα μαζί μου (και κατ’ επέκταση και στο καμαρίνι μου) είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα με όμορφες μυρωδιές.

 

doukissa nomikoun kamarini

 

Γιατί, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, κορίτσια, αλλά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, συνδυάζω πάντοτε μυρωδιές με αναμνήσεις και πρόσωπα. Ο καλός μου έχει τη δική του -υπέροχη- μυρωδιά, οι καλοκαιρινές μου διακοπές μυρίζουν καρύδα και «φιδάκι» για τα κουνούπια, τα Χριστούγεννα κανέλα και πορτοκάλι από τα μελομακάρονα και η μαμά, όπως και η γιαγιά μου, μυρίζουν... NIVEA!

Μέχρι και σήμερα, αμέσως μόλις εντοπίσω / αντιληφθώ / αισθανθώ τη συγκεκριμένη και απόλυτα χαρακτηριστική μυρωδιά, νιώθω να με χαϊδεύουν τα χέρια της μανούλας μου και της γιαγιάκας μου. Είναι τόσο γνώριμη αυτή η μυρωδιά και τόσο τρυφερή που με γαληνεύει και με ηρεμεί αμέσως. Με γεμίζει ζεστά και όμορφα συναισθήματα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως, ειδικά την ώρα του γυρίσματος, έχω την ανάγκη να νιώθω το χάδι και την φροντίδα των αγαπημένων μου γυναικών, γι’ αυτό ενθουσιάστηκα όταν έμαθα πως η νέα σειρά αποσμητικών NIVEA Protect&Care έχει ακριβώς αυτή τη μυρωδιά! Έτρεξα να αγοράσω και το spray και το roll-on!

 

FullSizeRender 71 copy 2

 

Από την άλλη, είναι τόσες οι ώρες ενός γυρίσματος, τόσο το τρακ ή η ζέστη από τα φώτα, οπότε όπως καταλαβαίνετε πέρα από την υπέροχη μυρωδιά, είναι απαραίτητη η προστασία ακόμη και για 48 ολόκληρες ώρες -ναι, ναι έχω κάνει γυρίσματα μαμούθ!!- αλλά και η βαθιά περιποίηση στο δέρμα μου!

Το καμαρινάκι μου λοιπόν είναι μικρό και ταπεινό, αλλά πέρα για πέρα μοσχοβολιστό! Και δεν το λέω μόνο εγώ! Όλοι το λένε ;-)

...με φωνάζει ο σκηνοθέτης! Πρέπει να πάω στο πλατό για να ξεκινήσουμε το γύρισμα!

Σας φιλώ πολύ!

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.