Οι τελευταίες εκπομπές είναι λίγο σαν τις πρεμιέρες. Ξεχωριστές. Όπως ακριβώς και αυτό το look από το ΟΛΑ αυτής της εβδομάδας. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν ποιο είναι το αγαπημένο μου χρώμα έλεγα το ροζ -προφανώς- και το γαλάζιο! Μεγαλώνοντας -και για την ακρίβεια από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση- αναγνώρισα τη δύναμη του λευκού και φυσικά έγινε το αγαπημένο μου χρώμα!

Θυμάμαι πως στις πρώτες μου εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές μου έλεγαν πως δεν έπρεπε με τίποτα να βάζω λευκό γιατί υποτίθεται πως «καίγεται» από τα φώτα. Κι όμως.

Δεν υπάρχει πιο λαμπερό χρώμα από το λευκό και κάθε φορά που θέλω να κάνω μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση ή έχω μια πρεμιέρα ή ένα φινάλε, καλή ώρα, επιλέγω -ασυζητητί- λευκό.

Εδώ σας έχω 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να το επιλέγετε κι εσείς όταν θέλετε να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα:

1. Είναι λαμπερό. Είναι τόσο φωτεινό που, ακόμη και όταν είστε κουρασμένες, φορώντας κάτι λευκό θα δείχνετε ξεκούραστες και φρέσκιες, αφού θα σας φωτίζει στο πρόσωπο αναδεικνύοντας τη φυσική σας ομορφιά.
2. Είναι αριστοκρατικό. Δεν υπάρχει πιο αγνό, σικάτο και παράλληλα δυναμικό χρώμα. Ό,τι πρέπει για να εντυπωσιάσετε!
3. Είναι χρώμα πασπαρτού. Δεν σας δεσμεύει σε τίποτα και μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα! Είναι μια safe επιλογή που θα σας βγάλει σίγουρα ... ασπροπρόσωπες!
4. Είναι all time classic. Χειμώνα-καλοκαίρι, το λευκό είναι πάντα στη μόδα! Μάλιστα λατρεύω τους τολμηρούς που επιλέγουν ένα λευκό σύνολο τον χειμώνα και όχι ένα αναμενόμενο μαύρο.
5. Είναι δροσερό. Ναι, ναι. Δοκιμάστε να βάλετε κάτι λευκό τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και παρατηρήστε πως δεν θα ζεσταθείτε τόσο πολύ όσο εάν βάζατε κάτι μαύρο.

Μην το φοβάστε! Τώρα ειδικά που, λίγο πολύ, όλοι μαυρίζουμε κάπως, δεν έχετε κανένα λόγο να το αποφεύγετε. Ταιριάζει σε όλες μας! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο outfit που να αναδεικνύει και να κολακεύει τη σιλουέτα σας! Και τότε θα είστε έτοιμες να κλέψετε τις εντυπώσεις ;-)

Το look για την τελευταία εβδομάδα του ΟΛΑ:
Φόρεμα με εντυπωσιακό τσόκερ Cassandra Dress από την Έλενα Μακρή

 

Δείτε περισσότερα style tips και μυστικά ομορφιάς από τα looks στο ΟΛΑ.

Δείτε ακόμα: Τι να φορέσετε αν είσαι καλεσμένες σε γάμο ή βάφτιση