Έφτασε λοιπόν εκείνη η εποχή του χρόνου που μπορώ να φωνάξω δυνατά πως είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον πλανήτη. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είμαι άλλος άνθρωπος. Κυκλοφορώ ξυπόλητη, μαυρισμένη, με αλάτι στα μαλλιά. Χαμογελαστή. Ελεύθερη. Γιατί αυτό σημαίνει καλοκαίρι για μένα. Ήλιος, θάλασσα, ξεγνοιασιά, χρώματα, παγωτό και... καρπούζι! Αυτές οι εικόνες/ μυρωδιές/ στιγμές είναι οι αγαπημένες μου. Και προσπαθώ με κάθε τρόπο να τις έχω στο μυαλό και στην καθημερινότητά μου... συνέχεια!

Όσοι με ξέρετε καλά, γνωρίζετε τις δύο μεγάλες μου αδυναμίες... Το παγωτό και το καρπούζι. Και τι καλύτερο από το συνδυασμό αυτών των δύο!

Θα μπορούσα να τρώω καρπούζι για πρωινό, παγωτό για μεσημεριανό, μετά καρπούζι, μετά ξανά πάλι παγωτό και πριν τον ύπνο λίγο... παγωτό καρπούζι! Η ενέργεια που μου χαρίζουν, η γλυκιά και δροσερή τους γεύση, τα ζωηρά χρώματα, το μοναδικό τους άρωμα, μου θυμίζουν τα όμορφα και ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής μου.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τον ενθουσιασμό μου όταν πήρα στα χέρια μου το νέο Liposan Καρπούζι και πόσο γρήγορα έγινε το No1 beauty προϊόν του καλοκαιρινού μου νεσεσέρ!

 

IMG 1253

 

Τώρα το καλοκαίρι τα χείλη μου ταλαιπωρούνται και αφυδατώνονται από τον ήλιο και τη θάλασσα. Η μοναδική σύνθεση του Liposan με Hydra IQ όχι μόνο τα ενυδατώνει αλλά τα αφήνει ζουμερά απαλά και... «φρουτένια»- με μία πινελιά χρώματος που φωνάζει «καλοκαίρι!».

Αν θέλετε, λοιπόν, να αποκτήσετε κι εσείς «φρουτένια» χείλη και να κουβαλάτε παντού μαζί σας τη γεύση του αγαπημένου σας καλοκαιρινού φρούτου, τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε μία από τις γεύσεις της νέας σειράς Liposan Fruits - εκτός από το δικό μου αγαπημένο Καρπούζι, έχει επίσης Κεράσι, Φράουλα και Raspberry- και να «φορέσετε» το πιο καλοκαιρινό σας χαμόγελο!

 

IMG 1252

 

Καλοκαίρι, παγωτό και γεύση καρπούζι: Αυτή είναι, λοιπόν, η συνταγή της δικής μου ευτυχίας. Και το «φρουτένιο» μου χαμόγελο, περιγράφει αυτή την ευτυχία με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δείτε ακόμα: Το πιο καλοκαιρινό outfit (και τα σωστά αξεσουάρ)