Τις τελευταίες εβδομάδες έχει προκαλέσει αίσθηση η εξαφάνιση του πασίγνωστου σεφ ζαχαροπλαστικής -του οποίου το όνομα δυστυχώς δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς πριν αρκετές μέρες.

Μοναδικό στοιχείο ήταν το οπτικό υλικό που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας. Δεν σας κρύβω πως έχει ξυπνήσει μέσα μου το αστυνομικό δαιμόνιο!

 

IMG 1310

 

Ναι, όλα αυτά συμβαίνουν στο https://apps.facebook.com/scandalescape/, την εφαρμογή που βρήκα στη σελίδα του Scandal στο Facebook και έχει γίνει η νέα μου εμμονή! Πρόκειται για μια συναρπαστική εμπειρία.

 

IMG 1311

 

Μου αρέσει τρομερά να λύνω γρίφους! Κατεβάζω συχνά διάφορα αντίστοιχα παιχνίδια και εφαρμογές στο κινητό μου και ψάχνω με τις ώρες τα αντικείμενα-κλειδιά για να διαλευκαίνω μυστήρια - και τώρα πραγματικά έχω κολλήσει με αυτή την... απαγωγή-σκάνδαλο.

Μέχρι και τον μικρό Ατσού, που είναι φοβερό λαγωνικό, έβαλα να βοηθήσει!

IMG 1309

 

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μας περιμένει όλους να τον βοηθήσουμε να αποδράσει, λύνοντας το μυστήριο της εξαφάνισής του! Ναι, κι εσένα! Πώς; Με μια επίσκεψη στη σελίδα του Scandal στο Facebook! Ποιος μπορεί άλλωστε να πει όχι σε μια απίθανη ιστορία-σκάνδαλο και την πιθανότητα να κερδίσει καταπληκτικά δώρα από το SCANDAL;

Υ.Γ.: Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω όχι ούτε στο αγαπημένο μου παγωτό.

IMG 1308