Ναι, είμαι τυχερή. Αυτό σκέφτομαι βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο λόγω αυτής της δουλειάς. Σίγουρα δεν είναι όλοι καλοί, ευγενικοί και προσιτοί, όμως πιστέψτε με, υπάρχουν αρκετοί αληθινοί άνθρωποι που σε μαγεύουν το ίδιο -ή και περισσότερο- μόλις σβήσουν τα φώτα.

Άνθρωποι που δεν προσποιούνται ότι δήθεν χαίρονται που σε βλέπουν, ή που σου λένε ένα δήθεν «σ' αγαπώ» όταν σε αποχαιρετούν την πρώτη μέρα που σε γνωρίζουν. Άνθρωποι αυθεντικοί που σου χαμογελούν και βλέπεις στα μάτια τους τη χαρά. Άνθρωποι, όπως η Σμαράγδα (Καρύδη) και ο Κωνσταντίνος (Μαρκουλάκης) για παράδειγμα.

Τους συνάντησα τον χειμώνα που μας πέρασε στα γυρίσματα του «Celebrity game night» που παρουσίαζε η Σμαράγδα και περάσαμε φανταστικά.Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν σε αντίπαλες ομάδες -μας κέρδισαν, πφφφφ- αλλά στα διαλείμματα καθόμασταν όλοι μαζί, συζητούσαμε, τραγουδούσαμε, γελούσαμε και τρώγαμε τα ποπ κορν από το παιχνίδι που σου τα πετούσε με δύναμη στο πρόσωπο κάθε φορά που έδινες μια λάθος απάντηση. Χαχαχα.

Είχε πλάκα το γύρισμα, πέρασα φοβερά! Και αυτό που θέλω να πω είναι πως, μπορεί να τους θαύμαζα και τους δυο απο παλιά, αλλά από εκείνη τη μέρα τους θαυμάζω ακόμη περισσότερο. Για το πόσο ακομπλεξάριστοι, γοητευτικοί, αληθινοί και σουπερ κουλ τύποι είναι!