Πέρυσι το καλοκαίρι είχα τη χαρά να γνωρίσω απο κοντά τον Mario Testino, τον πιο διάσημο φωτογράφο μόδας παγκοσμίως. Στο φακό του έχουν ποζάρει όλα τα top models και οι μεγαλύτεροι αστέρες, αφού όλοι -μα όλοι- τον εμπιστεύονται απόλυτα.

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να είναι αρκετά σνομπ και απόμακρος. Κι όμως, με διέψευσε απο το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Φιλικότατος και χαμογελαστός, με ρωτούσε για τη δουλειά μου, τη ζωή μου, την Ελλάδα και μετά άρχισε να μου μιλάει εκείνος για τη δίκη του ζωή και την οικογένειά του. Επίσης, μου εκμυστηρεύτηκε ότι η αγαπημένη του μούσα είναι η Gisele. Και η Kate Moss.

Όταν χαλαρώσαμε και είδα ότι με συμπάθησε, του ζήτησα να βγούμε μαζί μια φωτογραφία. Δέχτηκε με τεράστια χαρά, όπως βλέπετε και στο χαμόγελό του. «Ωραία, εδώ είμαστε» σκέφτηκα. Πάνω που θα του ζητούσα κάτι περισσότερο, ναι, ναι, το «Towel Series» είχα στο μυαλό μου, με πρόλαβε εκείνος. «Κάποια στιγμή θα σε φωτογραφίσω και εσένα με πετσέτα». Ουάου! Δεν ξέρω αν το εννοούσε ή όχι, το θέμα είναι ότι το είπε! ;-)

Πώς ξεκίνησαν όμως οι φωτογραφίες -που ανεβάζει αποκλειστικά στον λογαριασμό του στο instagram- με τους πιο hot stars που φορούν μόνο μια πετσέτα; Όπως μου είπε και ο ίδιος, την περίοδο που άνοιξε τον λογαριασμό του στο instagram, ήταν σε ένα γύρισμα με την Kate Moss. Εκείνη μόλις τελειώσανε μπήκε στο μπάνιο και μόλις βγήκε φορούσε μια πετσέτα στο κεφάλι. Δεν την είχε δει πιο όμορφη και τη φωτογράφισε. «Οι άνθρωποι είναι πιο όμορφοι έτσι», μου είπε.

 

mario testino towel series kate moss

 

Απο τότε έχει φωτογραφήσει μόνο με μια πετσέτα -ή ρόμπα- όλους τους σούπερ σταρ. Για την ακρίβεια, όλους τους σούπερ σταρ που συμπαθεί.

 

mario testino towel series gisele

 

mario testino towel series kristen stewart

 

mario testino towel series miranda kerr

 

mario testino towel series blake lively

 

mario testino towel series selena gomez

 

mario testino towel