Θυμάμαι έντονα τη συγκεκριμένη στιγμή κι ας έχουν περάσει αρκετά πλέον χρόνια από τότε. Ήταν λίγο μετά την «περίφημη» εμφάνισή μου με τα cupcakes στο MadWalk. Εγώ είχα κατέβει πριν από λίγα λεπτά από τη σκηνή -χωρίς βέβαια να έχω συνειδητοποιήσει τον πανικό που είχε προκληθεί- και εκείνη ετοιμάζονταν να ανέβει στη σκηνή για να ξεσηκώσει τον κόσμο με τα τραγούδια της.

 

FullSizeRender1

 

Καλά, στο backstage γινόταν χαμός από κάμερες, χορευτές, τραγουδιστές, τεράστια σκηνικά που πηγαινοερχόντουσαν. Όσο για τον κόσμο που παρακολουθούσε από κοντά το σόου; Ένα θα σας πω, δεν σταμάτησε να χειροκροτεί, να τραγουδάει και να... ουρλιάζει τα ονόματα των αγαπημένων του καλλιτεχνών για να βγάλουν μαζί μια γρήγορη σέλφι. Ήταν το μεγαλύτερο event της χρονιάς και ο ενθουσιασμός από όλους ήταν έκδηλος.

Σε ό,τι αφορά τη Νατάσα θα πω πως είμαι κι εγώ μεγάλη fan! Λατρεύω τα τραγούδια της, τη φωνή της και κάθε φορά που τη βλέπω χαίρομαι ιδιαίτερα. Είναι έξω καρδιά, είναι αληθινή, χαμογελαστή, με πηγαίο χιούμορ. Θες να τη βλέπεις, θες να την έχεις φίλη σου, θες να την ακούς, θες να σου μιλάει. Είναι Σκορπίνα κι εκείνη και τα λέει ωραία ;-)