9:00πμ: Αυτή τη στιγμή που σας γράφω αυτές τις γραμμές είμαι ήδη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και τρέχω -όπως πάντα- να προλάβω την πτήση μου για Αθήνα.

Μπορεί η διαμονή μου στο νησί να κράτησε λίγο, όμως όσα έζησα στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα, θα μου μείνουν αξέχαστα. Χθες σας είπα -και σας έδειξα μέσα από πολλές φωτογραφίες- τον ακριβή και σημαντικό λόγο του ταξιδιού μου. Και η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια έχω παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις, βραβεία και σημαντικά γεγονότα, δεν μου τυχαίνει όμως συχνά να μιλάω μπροστά σε υπουργούς, πρωθυπουργούς και προέδρους! Ναι, ναι. Στο δεύτερο κομμάτι της χθεσινής εκδήλωσης που έγινε το βράδυ, έδωσε το «παρών» μέχρι και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιαδης. Για καλή μου τύχη, όλα πήγαν φανταστικά και μάλιστα αμέσως μετά είχα την ευκαιρία να μιλήσω λίγο μαζί του.

Ήταν ευγενικός, προσιτός και ζεστός. Μιλήσαμε για την κατάσταση στην Κύπρο, τον ρώτησα φυσικά και για την κατάσταση στην Ελλάδα και κλείνοντας είπε πως με παρακολουθεί στην τηλεόραση! Χεχε

Αλλάζω καριέρα σας ξαναλέω! Θα πάω στην ενημέρωση και θα αρχίσω να παίρνω συνεντεύξεις από πολιτικούς! ;-)