Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν. Να σας πω την αλήθεια, δεν στεναχωριέμαι. Γυρίζω «χορτάτη». Ναι, μιλάω κυριολεκτικά, αφού έχουμε φάει πααααάρα πολύ αυτές τις ημέρες! Μιλάω όμως και μεταφορικά, αφού είδα μέρη υπέροχα, μοναδικά, μέρη που έβλεπα στην τηλεόραση και αναρωτιόμουν πάντα εάν είναι αληθινά. (Αληθινά είναι.) Είδα ωραίες παραστάσεις -σαν κι αυτή που σας έδειξα χθες- αλλά και σαν αυτή που θα σας δείξω σήμερα.

 

WhatsApp Image 20161021

 

Όποιος λατρεύει τους Beatles θα μαγευτεί! Ακούς τα τραγούδια τους, ακούς τους ίδιους να μιλούν, βλέπεις σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο και όλα αυτά παρουσιάζονται με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο: το Cirque Du Soleil! Είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα με απίστευτες φιγούρες και ακροβατικά που σου κόβουν την ανάσα.

 

WhatsApp Image 201610211

 

Αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να τραβήξω βίντεο ή φωτογραφίες μέσα από την παράσταση, γιατί απαγορευόταν. Και στην Αμερική όταν λένε «ΜΗΝ βγάζετε φωτογραφίες», το εννοούν. Είδα δηλαδή με τα μάτια μου να βγάζουν έξω κακήν κακώς μια κυρία επειδή τράβηξε μια φωτογραφία την ώρα της παράστασης. Ουπς. Οπότε είπα να μην το διακινδυνεύσω.

 

WhatsApp Image 201610212

 

Έβγαλα όμως φωτογραφία αυτή την κιθάρα η οποία είναι αυθεντική και μάλιστα έχει και υπογραφές πάνω!

 

WhatsApp Image 201610213

 

Όπως επίσης, απαθανάτισα και την απίστευτη θέα που αντικρίζεις με το που βγαίνεις από το θέατρο.

Μαγεία!

Bye bye Las Vegas!