Στο εξωτερικό, οι fashion bloggers θεωρούνται τεράστιες σταρ! Πολλά σόου μεγάλων οίκων δεν ξεκινούν εάν δεν έχει φτάσει μια διάσημη fashion blogger, στους δρόμους της NY οι παπαράτσι κυνηγούν τα καλοντυμένα και influential αυτά κορίτσια για να βγάλουν μια φωτογραφία τους, τα likes και οι followers τους αυξάνονται συνεχώς και πελώριοι πελάτες τους προσφέρουν πολλά χρήματα για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Αυτά είναι.

Μια αγαπημένη μου fashion blogger είναι Ελληνίδα, η Styleheroine. Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει ακόμη και τους θεωρητικά δύσκολους και απαιτητικούς Valentino, Fendi κλπ. Έχουν ανεβάσει πολλές φωτογραφίες της αναγνωρίζοντας το απαράμιλλο στυλ της.

Γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί χθες είχα φωτογράφιση με τον πολύ καλό φωτογράφο Χάρη Φαρσαράκη, ο οποίος μάλιστα κρύβεται πίσω από αρκετές εκπληκτικές φωτογραφίες της Styleheroine.

 

33

Με τον Χάρη Φαρσαρακη και τον Αποστολή Γκόφα

 

Κάναμε πολύ καλή δουλειά και σύντομα θα ανεβάσω τις φωτογραφίες! Δεν σου κρύβω πάντως πως για λίγο ένιωσα σαν μια fashion blogger του εξωτερικού! Χαχα ;p