Σήμερα σας δίνω λίγο backstage υλικό από τη φωτογράφιση της Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαιρι '16.

Δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανα κι αυτό κάποια στιγμή στη ζωή μου. Αυτό και πολλά ακόμη, όπως το θέατρο και τον κινηματόγραφο. Όμως μια συλλογή με ρούχα είναι κάτι «χειροπιαστό». Κάτι που μένει πίσω κυριολεκτικά, πέρα από την εμπειρία, τις όμορφες αναμνήσεις μιας σημαντικής συνεργασίας και μερικές φωτογραφίες.

Δεν θα ξεχάσω την αντίδραση της μητέρας μου την πρώτη φορά που φόρεσε ένα τζιν και η ετικέτα έλεγε Dutchesss Collection. Ήταν τόσο συγκινημένη και περήφανη που μου το έλεγε με καμάρι και τα μάτια της έλαμπαν. Το ίδιο και τα δικά μου.

Κάθε φορά που βλέπω μια από εσάς να φοράει κάτι που έχω εμπνευστεί, κορδώνομαι, φουσκώνω από ικανοποίηση. Αγαπάτε αυτά τα ρούχα κι εγώ αγαπώ όλες εσάς. Και στόχος μου είναι να τα φοράτε και να «ταξιδεύετε» σε καλοκαιρινούς παραδείσους, να νιώθετε «αιώνια έφηβες».

Πρακτικά μιλώντας τώρα, το τζιν μπλουζάκι, αλλά κυρίως οι τζιν γόβες της συγκεκριμένης φωτογραφίας είναι must have κομμάτια! Όχι επειδή είναι δικά μου (lol) αλλά επειδή το total denim look θα παίξει πολύ φέτος!

Αν δεν θέλετε να υιοθετήσετε από πάνω μέχρι κάτω το συγκεκριμένο trend, μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν μπλουζάκι με ένα λευκό παντελόνι ή μία λευκή φούστα και πέδιλα ή σανδάλια και τις τζιν γόβες με ένα total white look.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας! Καλοφόρετα!