Υπάρχουν πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν και στο εξωτερικό και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι. Γιατί ναι, επιτέλους η νέα γενιά αποδεικνύει πως έχει πολλά να προσφέρει, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός.

Ο Ανδρέας Γεωργίου για παράδειγμα είναι ένας καλλιτέχνης που κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Έχει το χάρισμα, έχει τη λάμψη, έχει την ψυχή. Και έχει φυσικά την αποδοχή του κόσμου και άρα την επιτυχία στο τσεπάκι του. Φαίνεται πως ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό που έχει γίνει με το Μπρούσκο. Ήταν χθες καλεσμένος στο ΟΛΑ ξεκόλλα με τον Θέμο Αναστασιάδη και μέσα σε όλα τα ωραία που είπαμε μας εξηγούσε σε πόσες χώρες παίζεται η συγκεκριμένη σειρά και έπαθα σοκ! Έχασα το μέτρημα. Πρέπει να ήταν καμιά πενηνταριά! Wow! Εξωφρενικός αριθμός, όπως εξωφρενικός είναι και ο αριθμός των πιστών φίλων του στο Instagram! 1,1 εκατομμύριο followers παρακαλώ!

 

ola andreas georgiou doukissa themos

 

Εννοείται λοιπόν ότι του ζήτησα να βγάλουμε φωτογραφία και εννοείται ότι του ζήτησα να την ανεβάσει εκείνος ΚΑΙ να με ταγκάρει. Χεχεχε ;-p

 

 

 

It's the best way to start your week! It's her smile @dutchesss_ #olatvshow #themos #olaksekolla @ola_tvshow

A photo posted by Andreas Geo (@georgiou82) on Jan 9, 2017 at 4:36am PST

 

Πάντα επιτυχίες εύχομαι!

Υ.Γ. : Κορίτσια, δεν κατάφερα να μάθω αν έχει σχέση αλλά μάλλον είναι ελεύθερος. Έχει ρίξει όλη του την προσοχή στη δουλειά! Οπότε βουρ! Γιατί είναι και ταλαντούχο παιδί και όμορφο αλλά πάνω από όλα καλό!