Όποιος είπε πως οι γυναίκες μεταξύ μας είμαστε ανταγωνιστικές είναι ψεύτης. Ok, περίπου ψεύτης.

Υπάρχουν φορές που κάτι μας πιάνει και δεν βλέπουμε καμία ωραία γυναίκα δίπλα μας, στην Ελλάδα, σε ολόκληρο τον πλανήτη μη σου πω! Όλες είναι «φτιαγμένες», όλες έχουν ελαττώματα και μόνο εμείς τελικά είμαστε οι καλύτερες. (Αυτό συμβαίνει στον υπερθετικό βαθμό όταν πρόκειται για πρώην κοπέλες του καλού μας).
Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και στιγμές απόλυτης ειλικρίνειας που όταν βλέπουμε μια ωραία γυναίκα απέναντί μας δεν γίνεται να μην την θαυμάσουμε και να μην αναγνωρίσουμε την αντικειμενική γοητεία της.

Για παράδειγμα, όταν βλέπεις από κοντά τη Δήμητρα Ματσούκα, δεν γίνεται να μη σου κοπεί η ανάσα στα πρώτα δευτερόλεπτα. Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι άνδρας, κολλάς με την ομορφιά της, το ταμπεραμέντο της, το χαμόγελό της.

 

matsouka ola

 

Την Τρίτη ήταν καλεσμένη στο ΟΛΑ ξεκόλλα με τον Θέμο Αναστασιάδη και για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα αυτό που λέει όλος ο κόσμος: Η Δήμητρα Ματσούκα είναι η πιο σέξι γυναίκα σε όλη την Ελλάδα. Είναι ο τρόπος που σε κοιτάει, ο τρόπος που σου μιλάει, που σου γελάει. Όλα πάνω της αποπνέουν μια γοητεία, ένα μυστήριο και μια παιδική γλύκα παράλληλα. Καμία άλλη δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Και το παραδέχομαι. Και ας είμαι γυναίκα ;-p

Υ.Γ.: Να πάτε να την δείτε στο θέατρο, σκίζει στην φετινή παράσταση ως «Ωραία μου Κυρία» και όλοι μιλούν για την καλύτερή της θεατρική στιγμή!