Καλημέρα από NY!

Το κρύο συνεχίζεται αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να μας στερήσει τις βόλτες! Το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι ένα χοντρό μπουφάν και ένα ζεστό τσάι στα χέρια - για να τα ζεσταίνει κιόλας ; -) Και φυσικά ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Μα πως μπορούν μερικές γυναίκες εδώ και περπατάνε με τις ώρες πάνω στα 12ποντα; Δεν λέω, ωραίο το στυλ αλλά για μένα πάντα προέχει η άνεση!

Σήμερα λοιπόν θέλω να σου πω πού βρήκα το μπουφάν που φοράω αυτές τις μέρες . Γιατί η αλήθεια είναι πως χθες, με το που ανέβασα μια φωτογραφία φορώντας το συγκεκριμένο πολύχρωμο μπουφάν έγινε χαμός από τα μηνύματα σας!

 

Hello NY? Εχει κάποιο κρύο εδώ! #freezingcold #ny #nyc #dutchesssdaily #traveldiary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις Νοέ 10, 2017, 10:43πμ PST

Για αρχή, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας! Χαίρομαι που σας αρέσει γιατί κι εμένα μου αρέσει πολύ! Το βρίσκω πολύ... χαρούμενο και αισιόδοξο! Ότι πρέπει δηλαδή για τις μουντές ημέρες του χειμώνα. Η γούνα του είναι σαφώς οικολογική και όχι αληθινή, γι'αυτό άλλωστε και η τιμή του ήταν εντυπωσιακά χαμηλή! Το βρήκα σε ένα μαγαζί με πολλά, ιδιαίτερα, vintage και οικονομικά κομμάτια σε κάτι στενάκια στην περιοχή Soho! Εάν περπατάς και ψάχνεις μπορείς να βρεις αληθινούς θησαυρούς εδώ :-)

doukissa

Να περάσετε υπέροχα!
Καλό ΣΚ!