Ναι, ναι, το ξέρω. Έξω γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Όπου κι αν θες να πας, θα μπλέξεις σε μποτιλιάρισμα. Και τα μικρά -τύπου κρυφά- δρομάκια να διαλέξεις πάλι θα φρακάρεις. Και θα φρικάρεις. Όχι όμως με το δίκιο σου. (Τα λέω για να τα ακούσω κι εγώ).

Ξέρω πως καθυστερείς στη δουλειά σου, στα ραντεβού σου και φυσικά στο τέλος της ημέρας αργείς παααάρα πολύ να φτάσεις στο σπιτάκι σου να ξεκουραστείς. Ξέρω πως για μια ημέρα -τα Χριστούγεννα δηλαδή- ταλαιπωρείσαι στους δρόμους περίπου μια εβδομάδα. Ξέρω πως και η υπομονή έχει τα όριά της. ΑΛΛΑ. Its the most wonderful time of the year. Απόλαυσέ το. Ξεκίνα νωρίτερα για να πας όπου έχεις να πας, και μέσα στο αυτοκίνητο κάνε τα εξής: Βάλε χριστουγεννιάτικη μουσική, πάρε ένα τάπερ με μελομακάρονα - ε, τόσες ώρες στο αυτοκίνητο θα σε πιάσει σίγουρα μια λιγούρα- πάρε το handsfree σου για να ανταλλάξεις ευχές με όλο σου το σόι -έτσι κι αλλιώς παραπονούνται πως δεν τους μιλάς αρκετά- οργάνωσε στο μυαλό σου το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Χαμογέλα. Και τι έγινε δηλαδή που είσαι κολλημένος στην κινησούλα μια, δύο, τρεις (!) ωρίτσες. Απόλαυσέ το! #trelitsa

Και φυσικά, μην ξεχάσεις με τίποτα πως αυτός ο πανικός θα επικρατεί και την παραμονή των Χριστουγέννων. Οπότε, αν θες να φτάσεις στο κάλεσμά σου εγκαίρως -και να μην κάνεις ρεβεγιόν μέσα στο αγαπημένο σου αυτοκίνητο- ξεκίνα νωρίτερα!

Xoxoxo!

Υ.Γ.: Το ξέρω πως η φωτογραφία είναι κάπως... υπερπαραγωγή, αλλά μου βγάζει το #trelitsa που έγραψα και πιο πάνω. Είναι backstage από τα γυρίσματα που είχαμε κάνει για το τρέιλερ του DWTS!