Κοίτα να δεις που έχει πλησιάσει πλέον ο καιρός για τα καλά και δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα σχετικά με το παιδικό δωμάτιο (και άλλα χίλια δυο πράγματα που χρειάζεται ένα μωράκι). Δεν περίμενα να είναι τόσες πολλές οι λεπτομέρειες αλλά και οι ανάγκες ενός τόσο μικροσκοπικού πλάσματος, για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής. Και είναι γεγονός πως όταν πρόκειται για το παιδί σου δεν θέλεις να πάρεις κάτι επιπόλαια. Θέλεις να το έχεις ψάξει εκτενώς ώστε να διαλέξεις αυτό που θεωρείς καλύτερο.

Δεν μπορώ να πω βέβαια, μια -πολύ- καλή έρευνα αγοράς έχω κάνει ήδη. Τα έχω δει ΟΛΑ, έχω πάει σχεδόν σε ΟΛΑ τα αντίστοιχα μαγαζιά. Τώρα μένουν μόνο οι τελικές αποφάσεις! Και αυτή είναι η αγαπημένη μου διαδικασία! Γιατί κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με τα μωρουδιακά, συνειδητοποιώ πως ο καιρός έχει σχεδόν φτάσει. Και με πιάνει ανυπομονησία. Και συγκίνηση. Και χαρά. Και αγωνία. Και φτερούγισμα. Μέλλουσες μανούλες με καταλαβαίνετε, έτσι;

Υ.Γ.: Εδώ είμαι με τη φίλη μου τη Δήμητρα που πήγαμε μαζί σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα και κάτσαμε εκεί... 3 ώρες! Βλέπεις, θέλει χρόνο για να ανακαλύψεις έναν εντελώς καινούργιο κόσμο που ξεδιπλώνεται μπροστά σου!

Υ.Γ.2: Μανούλες, εννοείται χρειάζομαι όλες σας τις συμβουλές! Τις περιμένω!!!