Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, αναρωτιόμουν πότε θα έρθει και η δική μου στιγμή να φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο κάποιου μεγάλου περιοδικού Μόδας. Προς μεγάλη μου ευτυχία -και έκπληξη- δεν άργησε πολύ. Αμέσως μετά τον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, οι προτάσεις ήρθαν μαζεμένες ;-)

Θυμάμαι ακόμη τον ενθουσιασμό που είχα την πρώτη φορά που θα φωτογραφιζόμουν για το εξώφυλλο ενός πολύ μεγάλου γυναικείου περιοδικού. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον – καθαρά – παιδικό ενθουσιασμό μου όταν είδα το τεύχος να κυκλοφορεί στα περίπτερα. Πήγαινα σε όλα τα περίπτερα της γειτονιάς για να δω αν υπήρχε και εκεί το περιοδικό! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Κάτι παρόμοιο έπρεπε να ένιωθε και η μαμά μου, γιατί το είχε αγοράσει 5 φορές, για να το δώσει στον παππού και σε κάτι θείους. Από τότε ξεκίνησε να κρατάει αρχείο. Στο σπίτι υπάρχουν κούτες ολόκληρες με εξώφυλλα, συνεντεύξεις, δηλώσεις, φωτογραφίες, καμπάνιες. Δεν έχει χάσει τίποτα, μου κρατάει αρχείο η καλή μου μανούλα.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, είχα την τιμή και τη χαρά να φωτογραφηθώ για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ναι, κάτι κατάφερα να κάνω έξω στα νιάτα μου ;-) Ποτέ όμως δεν είχα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Marie Claire. Και αυτό, γιατί σπανίως μπαίνει κάποια Ελληνίδα στο εξώφυλλο.

Φαντάζεστε, λοιπόν, τη χαρά μου όταν πριν από λίγο καιρό με πληροφόρησαν πως θα είμαι το νέο εξώφυλλο του Marie Claire. Ο ενθουσιασμός μου έγινε ξανά παιδικός, όπως την πρώτη φορά!

Σήμερα κυκλοφόρησε το περιοδικό. Μαντέψτε τι θα κάνω. Ναι, ναι. Θα πάω σε όλα τα περίπτερα της γειτονιάς μου ;-)

Ευχαριστώ όλη την ομάδα του περιοδικού γι’ αυτήν την υπέροχη φωτογράφιση και συνέντευξη!

 

doukissa nomikou marie claire cover

Αυτό είναι το εξώφυλλο και η πρώτη φωτογραφία είναι μια backstage που τράβηξα αποκλειστικά για εσάς. Ελπίζω να σας αρέσουν!

 

Δείτε ακόμα

Tο τέλειο «χρυσό» μακιγιάζ: Πώς θα το κάνετε και τι να προσέξετε

Η διατροφή μου: Το ιδανικό φαγητό για να αδυνατίσετε