Τις περισσότερες φορές που κλείνω τα μάτια μου και ταξιδεύω με το μυαλό σε όμορφα μέρη, σκέφτομαι να είμαι κάπου κοντά στη θάλασσα, σε μια ερημική παραλία, με αυτούς που αγαπώ και να ακούω μόνο τον ήχο των κυμάτων.

Είμαι σίγουρη πως μερικοί από εσάς θα το βρίσκετε αρκετά «χαζο-ρομαντικό», άλλοι ακόμη και «ξενέρωτο», ξέρω όμως πως αρκετοί θα με καταλάβετε απόλυτα και θα ταυτιστείτε μαζί μου. Είμαστε πολλοί αυτοί που έχουμε αδυναμία στη θάλασσα, που τη θεωρούμε «καταφύγιο» και που, κάθε φορά που είμαστε προβληματισμένοι, στεναχωρημένοι, μπερδεμένοι, πηγαίνουμε κοντά της. Και, με έναν μαγικό τρόπο, πάντα καταφέρνει να μας ηρεμεί.

Όχι, σήμερα δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω! Απεναντίας, είμαι πολύ ενθουσιασμένη, γιατί αυτή τη φορά είναι μαζί μου και ο Χουτς! Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήταν τρομαγμένος. Δεν μπορούσε να καταλάβει την αίσθηση της άμμου και τον ήχο της θάλασσας. Μετά από ώρα όμως, και αφού εξερεύνησε εξονυχιστικά τα πάντα, κατάλαβε και εκείνος πως δεν υπάρχει ομορφότερο μέρος στον πλανήτη από αυτό που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Τώρα, δεν φεύγει με τίποτα!

Μου έμοιασε ;-)

Καλό σαββατοκύριακο!

Δείτε ακόμα: Το αγαπημένο μου look αυτή την Άνοιξη