Από χθες βρίσκομαι στην όμορφη και αγαπημένη μου Κύπρο. Δυστυχώς, κάθε φορά έρχομαι για λίγες μέρες -άλλες φορές για λίγες μόνο ώρες- αλλά πάντα περνάω υπέροχα! Αυτή τη φορά ήρθα από χθες για τα #stoliawards που πλέον έχουν γίνει θεσμός, αφού διοργανώνονται για πέμπτη χρονιά με τεράστια επιτυχία!

Χθες όλη μέρα κάναμε πρόβα τζενεράλε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο τα παρουσιάζουμε μαζί! Είναι η πρώτη φορά μετά τον «Όμορφο Κόσμο Το Πρωί» (το πρωινό του Mega) που δουλεύουμε ξανά μαζί και πραγματικά το απολαμβάνω! Γελάμε και πειραζόμαστε συνέχεια! Σε ό,τι αφορά τη ροή της αποψινής βραδιάς, θα σας πω ότι εντυπωσιάστηκα κι εγώ η ίδια με όσα είδα στην πρόβα. Πολλές εκπλήξεις, λαμπεροί καλεσμένοι, τραγούδια, χορευτικά και φυσικά διασκέδαση γιατί, αν μη τι άλλο, αυτά τα βραβεία είναι βραβεία διασκέδασης!

Αυτό που θα σας μαρτυρήσω είναι ότι θα είναι μαζί μας και θα τραγουδήσει η μοναδική Δέσποινα Βανδή! Yoo-hoo!

Σας αφήνω τώρα γιατί έχουμε αρχίσει ήδη τις ετοιμασίες! Στη φωτογραφία είμαι μαζί με την Τερέζα και τον Γιώργο που επιμελήθηκαν το beauty look! Αύριο θα σας τα έχω όλα αναλυτικά ;-) Stay tuned!

Φιλούθκια!
χχχ

 

Δείτε ακόμα: Μία μέρα στη ζωή μου (φωτογραφίες και βίντεο)