Ένα είναι σίγουρο. Το ημερολόγιο της Pirelli το πιο δημοφιλές, πολυαναμενόμενο, σέξι, αρκετές φορές ανατρεπτικό και πάντα ενδιαφέρον ημερολόγιο που κυκλοφορεί παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, οι φωτογραφίες του συγκεκριμένου -θρυλικού θα λέγαμε- ημερολογίου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt. Μάλιστα πολλές από αυτές θα έπρεπε να μπαίνουν σε περίοπτη θέση στο ψυγείο για να μας θυμίζουν τους λόγους που ΔΕΝ πρέπει να το ανοίγουμε όταν μας πιάνουν οι βραδινές λιγούρες. Όπως και να έχει, με το που βγει γίνεται talk of the town.

Talk of the town όμως έγινε και αυτές τις μέρες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες backstage φωτογραφίες με τα πρόσωπα-έκπληξη που θα απεικονίζονται στη φετινή του έκδοση. Βλέπετε, φέτος θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τα 15 μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood, όπως είναι η Kate Winslet, η Uma Thurman, η Nicole Kidman, η Penelope Cruz, η Alicia Vikander, η Robin Wright, η Lupita Nyong'o και πολλές ακόμη. Μάλιστα όπως λένε εκείνοι που έχουν δει όλο το υλικό, πρόκειται για ένα τεύχος με λιγότερο γυμνό αλλά με περισσότερη γοητεία!

 

01 katewinslet

Kate Winslet

 

02 nicolekidman

Nicole Kidman

 

03 penelopecruz

Penelope Cruz

 

05 umathurman

Uma Thurman

 

Δείτε και το backstage video:

 

Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα!

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Πολωνό φωτογράφο Mόδας Peter Lindbergh, ο οποίος έχει ξαναδουλέψει για το συγκεκριμένο ημερολόγιο άλλες δύο φορές (μία το 1996 και μία το 2002) - και αυτή είναι η τρίτη.

Για την ιστορία να σας πω πως το πρώτο ημερολόγιο της Pirelli δημοσιεύθηκε το 1963.